Máte slovo s M. Jílkovou

?

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)


Pete69
Pete69
29 697 bodů
1
To co předvádí Michaela Jílokvá v tomto pořadu je otřesné. Dle mého názoru měl vyšší úroveň Kotel na Nově v devadesátých letech. Tohle je naporsto šílený model pořadu, kde se jeden přes druhéhé překřikují, nic se nedozvíte... vlastně dozvíte, že každý z deseti lidí má odlišný názor, takže Vám setejně nakonec zbyde ten Váš :)
Krupe
Krupe
2 264 bodů
0
Totální odpad, který s diskuzním či bůhvíjakým pořadem nemá nic společného. Uřvané, uhádané, jeden překřikuje druhého a do toho siréna Jílková, která z toho dělá akorát tak turecký bazar. Hrůza, co se na veřejnoprávní televizi vůbec může objevit, patří to na komerční tv a to až tak kolem půlnoci...
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
9.5
Zajímavá show, o hodně stupňů kvalitnější než Kotel, na zajímavá témata. Jenom mi chybí v tomto pořadu nestrannost moderátorky, ačkoli má obrovský přehled a je vždy dokonale připravena. Líbí se mi i to, že jsou v pořadu zastoupeny různé pohledy a v publiku diváci mohou aktivně zasahovat do diskuze.

Dodatečné informace

Původní název:
Máte slovo s M. Jílkovou (více)
  • Česká republika Máte slovo s M. Jílkovou
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění