Holmes & Watson

39%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Upřímně jsem to čekal mnohem horší. To ale neznamená, že je to dobrý film. Palec nahoru za ty camea a celkově to silné obsazení, ale těch zívavých vtípků je tady až moc.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Pro mě nejspíš první komedie s tématem Sherlocka Holmese a Watsona. Nevybavuju si totiž, že by jsem něco podobného viděl. Samozřejmě když někde vidím jméno Will Ferrell mám trochu obavy z naprosté hlouposti. Nic méně někdy vás překvapí i to co vyloženě nemáte rádi. Z nějakého mě nepochopitelného důvodu se mi snímek Holmes a Watson opravdu líbil.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
4
Další ulítlá komedie napsaná na tělo Willa Ferrella, která výborně zapadá do jeho filmografie. Vyloženě snímek pro jeho skalní fanoušky, kteří si již zvykly na tento styl humoru, který nesedne každému. Je to prostě klasika typu Táta je doma nebo Bratři z donucení, kde se 50letý chlap chová jako 14letý kluk.
Foltest
Foltest
1 304 bodů
8
Film má svůj osobitý styl, který sedne asi tak třem z deseti lidí. Pakliže patřite mezi ty tři, stejně jako já, tak si film náramně užijete. Ve filmu především skvěle fungují humorné scény. Ty ale staví především na specifickém pojetí filmu, což nemusí každému sednout. Přesto si ale myslím, že Holmes a Watson za zhlédnutí stojí.