Velká oříšková loupež 2

48%
Velká oříšková loupež 2

Po událostech prvního filmu musí veverčák Bručoun se svými přáteli zabránit starostovi Oakton City zbourat jejich domov kvůli plánované výstavbě pochybného zábavního parku. (Freeman Ent.)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Přestože jsem od tohoto pokračování vůbec nic neočekával,tak jsem po shlédnutí docela zklamaný a v rozpacích. Nechápu jak je možné,že ještě vznikají snímky s takovou průměrnou animací. To,že příběh bude jedno velké klišé,které recykluje úspěšnější snímky jsem očekával,takže nejsem ani moc překvapený jak to celé dopadlo. Celé to na mne bylo příliš ukřičené a dětinské,abych se dokázal aspoň průměrně pobavit. Jediné co se mi celkem líbilo bylo použití hudby v některých scénách (demolice stavebních strojů) a postava malého myšáka ala Bruce Lee. Děti do deseti let se možná pobaví,nikdo jiný nejspíš Velkou oříškovou loupež 2 neocení.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Takže fofrem..... Oukey pohádka ze které si ale děti vezmou více než dospělí. V podstatě ještě slabší než jednička a v podstatě to nepůsobí jako pokračování. Kde, že je ta oříšková loupež?! Nejzábavnější postavou je bílá myška jménem mistr Feng který hodně připomíná Jackieho Chana (Protože ho Jackie Chan mluví v originále!-dabing je v pohodě) a v podstatě je škoda, že týhle myši není víc a třeba takový vlastní film by asi byl lepší. Animace je v pohodě, občas i celkem zábavné vtipy. Otázka sama o sobě je jestli tohle vlastně někomu stačí.

Dodatečné informace

Původní název:
The Nut Job 2: Nutty by Nature (více)
  • Kanada Velká oříšková loupež 2
  • Kanada The Nut Job 2: Nutty by Nature
Premiéra v ČR:
24. 8. 2017
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
Kanada, USA, Jižní Korea
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
65,15 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Velká oříšková loupež 2


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch