Špindl

37%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1.5
Jedna z nejhorších českých "komedií",které nepomohlo prostředí Špindlu. Už od prvních minut je zcela zřejmé,že zde humor nepadl na úrodnou půdu a my tak sledujeme jak se pere trapnost s tvůrčí sterilitou. Samotní herci snímku rozhodně nepomáhají a mne tak nezbývá nic jiného než dát 15% a to jsem ještě mírný.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
1.5
Naprosto zbytečný film. Sestava alá tvoje Tvář má známy hlas a fůra "vtipu" .. bohužel jsem se ani jednomu nezasmál a trpěl jsem každou minutu sledování tohoto braku všech braků. Pro mě osobně jeden z nejhorších českých filmů tohoto milénia. Už se "těším" na druhý díl, ale budu muset ještě chvíli rozdýchávat ten první.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
4
Po nepovedeném pokračování kdysi dávné filmové pecky 'Sněženky a machři' (1982) nesoucí se jednoduchým názvem 'Sněženky a machři po 25 letech' (2008) se objevil další snímek slibující zimní zábavu na horách. Avšak pozor. Pokud by někdo očekával něco ve stylu 'Homolka a tobolka' (1972) či ještě staršího počinu 'Anděl na horách' (1955), bude zklamán víc než je zdrávo. Ale jo, zimní radovánky tady jsou, ale bohužel, vše dle šablony snímku 'Snowboarďáci' (2004). Bez sexuálních narážek a sexuálních scén zkrátka ani ránu. A v tom je tady celá ta zábava. A tak nám čeští filmoví tvůrci opět ukázali, že nedokážou natočit obyčejnou českou komedii, aniž by se to točilo neustále kolem sexu. Snímek sice hýří svěžestí a sem tam nějakou tou úsměvnou situaci, ale čeho je moc, toho je prostě příliš. Snímek tak snad uspokojí pouze puberťáky. Ostatní se mohou opět s klidem vrátit k osvědčeným klasikám dob dávno minulých.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 282 bodů
0
Obvykle s dává odpad jako gesto, protože jste na film naštvaní. Tady při mixu zvuku takovém, že lidem není vždy rozumět, a neexistujícím konceptu obrazové postprodukce je ale třeba skončit u toho, že to dost možná ani není označitelné jako hotový distribuční film.Vzhledem k tomu, že to je jakými pokus o druhou Padesátku natočený imitátorem Jiřího Vejdělka, se asi není moc čemu divit. Příště prosím filmaře, aby si svou rychlokvašku za deset korun před tím, než ji pustí do kina, aspoň jednou sami pustili.
bayern
13 716 bodů
0.5
A je tu zase jeden film,kterému se smějete ne kvůli rádoby veselým scénkám ,ale kvůli jeho hlouposti a trapnosti že ho vůbec někdo natočil.Je to totální pitomost s ještě vypečenými herci,kteří opravdu do té absurdity zapadli a svezli se se vším všudy.Doporučuji zhlédnout po opici a nejlépe po 5 minutách vytuhnout.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
0
Jednoduchá komédia ,ktorá začína ako klasický výlet na chatu sa rázom zmení na niečo tak úbohé a trápne ,že sa tomu ani Premiér od Jaromíra Soukupa nedokáže rovnať. Každú druhú sekundu mi bolo pred nos naservírovaný nejaký trápny vtip z minulého storočia,ktorý už každý počul ,alebo v tom horšom prípade nie je vtipný ,ale ešte horšie - bol ukradnutý zo série sračiek menom Kameňák. Ak ste si mysleli ,že po Kameňákovi ,Babovřeskách a Premiérovi sa v Česku už nič horšieho neukáže ,potom môžem povedať ,že Špindl je horúci kandidát na post najhoršieho filmu tohto desaťročia. A tým ,že je v kinách aj dvojka tak si myslím ,že tá to už úplne zabije. Ďalej už o sračkách písať nebudem. Tento rok som sa už nasral dosť...
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
3.5
Byli jsme se synem na 1. svátek vánoční, byli jsme svátečně naladěni, chtěli jsme se bavit, ne něco řešit, nicméně byli jsme hodně zklamaní! Ctirad se Šárkou byla vyloženě trapná dvojice, ale trapných scén tam bylo jaksi povícero. Opravdu tohle se nepovedlo!!!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
WTF?!? Slepenc scének, které na sebe nenavazují, hromada zbytečných postav k ničemu, celé úplně o hovně, tohle je opravdu hrůza.
Kuca25
2 132 bodů
2
Tenhle film se dá shrnout jedním slovem NUDA. Opravdu je to strašně nudný film. Poslední dobou mám chuť koukat na české filmy a ještě k tomu z hor, dříve jsem tyhle typy filmu nevyhledával. Takže jsem i přes špatné hodnocení dal tomuhle filmu šanci. Chyba určitě bych si to rád odpustil. Nemůžu si vzpomenout co bylo na filmu dobrého. Trailer vypadal docela slibně ale výsledek hrůza. Já ani nevím co je tam horšího jestli příběh nebo výkony některých herců. Příběh je o tom že jedou tři sestry na hory aby měly sex. Tak bych to shrnul všichni nakonec sex mají super. Samozřejmě nejzoufalejší dopadne nejlíp. Ne fakt kdyby to bylo aspon vtipný ale ne ani jedna vtipná scéna prostě nic. Tak špatné výkony jako předvedl Jakub Kohák a David Gránský jsem snad nikdy neviděl. Jim by po tomhle měly zakázet kdekoliv hrát. Tuhle celou hrůzu má na svědomí Milan Cieslar, tak špatnou režii, at už prosím netočí.
Radovanes
Radovanes
1 172 bodů
1
Proč to dělali? Proč to vzniklo? Proč jsem raději nekliknul vedle? Nevím... Každopádně můžu za sebe říct,že je to totální propadák!
  • Hrůza (bohužel ne míněno jako horor)
  • Vše