Ženská na vrcholu

52%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
2
S velkou porcí odvahy jsem se pustil do sledování.. s velkou porcí sebezapření jsem se dodíval a film zve mě nic, kromě naštvanosti nezanechal. Po deseti minutách jsem to měl vzdát.. vše bylo jasné od začátku. I když se ve filmu objevují i esa, jako třeba Bolek Polívka, tak je to naprostá katastrofa a scénář typicky český. Z vody na hory, změnit jména, dva herce.. nějaký ten chytlavý název a máme tu upečenou další "SUPER" vztahovou "komedii"..
avenis
avenis
8 067 bodů
2
Pustila jsem, viděla jsem, nepochopila jsem. Co nám to vlastně chtěli autoři sdělit? Že někteří chlapi jsou na ženský a někteří nejsou? Že na sněhu se dá i lyžovat? Že protiklady se přitahují? Tak slaboučký scénář, za to by měl někdo stokrát napsat: "NEMÁM PSÁT SRAČKY". Jenomže dokud na tyhle nesmysly budou sponzoři ochotni dávat peníze, vždycky se najde dost takových, kdo se nebude stydět vyprodukovat filmový brak. Nebýt toho posledního "polibku", nestálo by to za nic. (19.1.2021)
Nevka
Nevka
1 503 bodů
5.5
Navzdory svému hodnocení je Ženská na vrcholu jednou z těch méně pitomých českých komedií. Vlastně je to taková obdoba Bezva ženské na krku (jen ne tolik povedená). I tak však člověk musí uznat, že v základních věcech funguje. Dejdar je překvapivě v pohodě a dětští herci taky celkem drží krok (což se nedá říct třeba o Špuntech na vodě, kde jsem kvůli dětskému osazenstvu trpěl celý film). Jen ta Polívková byla "bohužel" prokleta genem svého otce... Ten její hlas je tak otravný až působí nepřirozeně. Ona za to asi nemůže, ale na rozdíl od Bolka se to nedá moc dlouho poslouchat. Slabší tři hvězdičky ale dám. Čekal jsem větší hrůzu a nakonec se občas i pobavil.
Ku
460 bodů
6
Dobrý
Vlastní názor
Vlastní názor
178 bodů
0.5
Neuvěřitelný počin. Zvládl jsem 10 minut. Přitom, herecké obsazení velice kvalitní. Třešinka - mezi 4 a 5 minutou filmu (nevím přesně) se zaměřte na scénku v nějaké provozovně, tuším, že je to kadeřnictví. Zvoní telefon, asistentkou je přinesen růžový iPhone, předán adresátce a ona mluví do sluchátka, přičemž mikrofon má u ucha.:-) Jak tohle mohl někdo přehlédnout? Myslel jsem si, že je to záměr, že je to kvůli ději, ale ne, je to holá chyba "výrobce". Kolem desáté minuty je tam další průšvih, nepamatuji si již přesně jaký, protože mi věřte, že na tenhle film chci co nejrychleji zapomenout.
RenakovaVendy
RenakovaVendy
37 bodů
1
Co to jako mělo znamenat? Proboha, prosím, tyhle hovadiny už prosím netočte a Polívkovou nikam neobsazujte, je to neskutečná nuda, příběh je plýtčí, než můj talíř na řízek a nedá se na to dívat. Díkybohu, že jsem za to nemusela platit. Zajímalo by mě, kdy český divák přijde na to, že tohle nejsou kvalitní komedie a s komediemi to nemá nic společného. Odpad všech odpadů. O PP ani nemluvím.