Ženská na vrcholu

52%
Ženská na vrcholu

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)




Pete69
Pete69
29 851 bodů
2
S velkou porcí odvahy jsem se pustil do sledování.. s velkou porcí sebezapření jsem se dodíval a film zve mě nic, kromě naštvanosti nezanechal. Po deseti minutách jsem to měl vzdát.. vše bylo jasné od začátku. I když se ve filmu objevují i esa, jako třeba Bolek Polívka, tak je to naprostá katastrofa a scénář typicky český. Z vody na hory, změnit jména, dva herce.. nějaký ten chytlavý název a máme tu upečenou další "SUPER" vztahovou "komedii"..
avenis
avenis
8 145 bodů
2
Pustila jsem, viděla jsem, nepochopila jsem. Co nám to vlastně chtěli autoři sdělit? Že někteří chlapi jsou na ženský a někteří nejsou? Že na sněhu se dá i lyžovat? Že protiklady se přitahují? Tak slaboučký scénář, za to by měl někdo stokrát napsat: "NEMÁM PSÁT SRAČKY". Jenomže dokud na tyhle nesmysly budou sponzoři ochotni dávat peníze, vždycky se najde dost takových, kdo se nebude stydět vyprodukovat filmový brak. Nebýt toho posledního "polibku", nestálo by to za nic. (19.1.2021)


Dodatečné informace

Původní název:
Ženská na vrcholu (více)
  • Česká republika Ženská na vrcholu
  • Česká republika Vánoce budou!
Premiéra v ČR:
7. 11. 2019
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch