Divoké vlny 2

43%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
3
Tak jak už to bývá dlouhá léta zvykem i Divoké vlny přichází s pokračováním určený přímo na DVD. Kvalita tomu samozřejmě odpovídá,takový film by v kinech neměl co dělat. Sice se opět setkáváme se starými známými jenže tentokrát je to pěkná otrava. Příběh si někdo na rychlo vycucal z prstu a animace,taky neoslnila.Dabing také prošel obměnou a na výsledku to jde sakra poznat. Sponzorem druhého dílu byla nejspíš wrestlingová organizace,protože velkou pětku dabují známí wrestleři.
sabule
14 227 bodů
3.5
Opět jeden z animáků,který nemusel vůbec dojít až do kin,protože zájem o něj asi nebude moc velký a mohl zůstat pouze na dvd.Podobných filmů jsou spousty a i když děti křepčí nadšením,všechno se všemu podobá a už to někde bylo použito.Proto doporučuji raději děti moc nerozmazlovat.
bayern
13 716 bodů
3.5
V poslední době je fůra animáků,které by vlastně vůbec nemuseli vzniknout.Příkladem toho je toto dílko,které se mi zdá jako bych už někde v něčem jiném x-krát viděla.Je to pořád všechno dokola a děti už z toho musí blbnout a navíc surfující tučňáci by se lépe vyjímali pouze v televizi.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
2
Neříkám že je jednička jakési zázračné dílo.... Ale tohle je prostě moc. Hnusná animace, dementní postavy (Wrestlingoví surfaři jsou fakt nesnesitelní) a prostě všechno špatné co v prvním dílu alespoň fungovalo.
hrumsrt
hrumsrt
9 188 bodů
2
Když jsem byl menší, tak jedničku jsem měl hodně rád... Nějak jsem se dokázal vzhlédnout v Codym, a jak vidí svět.. Naprosto parádní animace, která dělala z vodních záběrů něco více. I když nejsem úplný fanda toho dokumentárního stylu, tak nakonec si myslím, že film to posouvá někam výš a jako staršímu mě to vůbec nevadí. I když to kuře je na odstřel... A co sequel? Škoda slov, škoda času a naprosto zbytečný sequel. Podařilo se to, špiní to i super jedničku. Ti svalnatí surfaři jsou zlo! Kde je voda hergot! Radši stokrát znova první film než ještě jednou trpět tady. 15%
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Hezká animace, ale jinak nic extra, ani jsem se moc nezasmál, vlastně všechny fórky byly celkem suchý. I ty děti to přestává bavit, zlatej krteček :-) 24%
Petrson
Petrson
4 166 bodů
4.5
Zdá se, že co mělo jít do televize se dalo kin. Animace a grafické zpracování je stejné jako u televizních seriálů, kde se už šetří. Například pozadí se nehýbá, je statické a v pohybu jsou jen zvířátka. Navíc scénář není nijak originální, vše je postaveno převážně na dialozích. Cítil jsem se lehce podveden, ale na druhou stranu, to někdo prostě zkusil. Proto tak málo %. A ty plusová jsou, že dětem příběh ukazuje, že přátelství je nejvíc.
  • pár okamžiků o přátelství
  • animace pro televizi
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
3.5
Na to jak beru jedničku jako jeden ze nejlepších animáků vůbec. tak tohle bylo čirý zoufalství. ABsolutně snad nikdy npochopim co koho vedlo k tomu udělat toto pokračování.. Mega sem se těšil až tohle pokračování vyjde a já se na něj budu moct podívat, ale z tohohle ztrácim veškerou víru v druhé díly..
  • low budget animace
  • 1000x ohraný příběh
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
2
Čekal jsem veselý, vtipný film s mluvícími zvířátky. První díl byl dobrý, na pokračování jsem se těšil. Místo toho jsem dostal smutné, dospělé drama a místy horror. Nejlepší co se o tom dá říct, že je to neveselý film, který hodně dobře vypadá. Takže ve zkratce: je to něco na způsob nejnovějších Dob ledových. Za mě obrovské zklamání. Někde mezi jednou hvězdičkou a odpadem. Velký kandidát na nejhorší animovaný film roku, ačkoliv je leden.
Edward
Edward
2 481 bodů
5
5/10