Ozzy

54%
Ozzy

Ozzy je přátelský bígl, který žije idylickým životem v rodině Martinsových. Jeho páníčci se ale musí za prací přesunout do Japonska. Má to jeden háček: pes s nimi nesmí. Martinsovi se tak rozhodnou, že Ozzyho dají do luxusního psího hotelu zvaného Modrá zátoka. Po odjezdu rodiny však Ozzy zjistí, že tohle perfektní místo je jen zástěrkou jeho majitele. Právě ten vozí psy do skutečné Modré zátoky, což je psí vězení, které i psi řídí. Ozzy se rozhodne naplánovat útěk a ve štychu nenechá ani své nové psí přátele Chestera, Fronkyho a Doca. Z vězení se musí utéct nenápadně, ale hlavně rychle a chlupatě! (Fénix Distribution)




Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Tento animák je určen spíše pro menší a nejmenší děti. Já ho s troškou přemáhání se také dokoukal, ale musím uznat, že žádná sláva. Animace horší. Příběh trošku připomíná psí vykoupení z věžnice Shawshank, ale kvalitou určitě ne. žádná katastrofa to ale není. 60%.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7
Ale jo, tohle bylo celkem slušný. Mělo to děj, mělo to spád, psí hrdinové byli fajn, jen je třeba si odmyslit podivnou zápletku spočívající v tom, že si někdo pořizuje psy na práci tak, že je bere páníčkům, kteří si myslí, že je umisťují do psího hotelu. My dospělí jsme se chvílemi bavili motivy z Vykoupení z věznice Shawshank (díra kopaná za plakátem atd.). Dítko si to pěkně užilo.

Dodatečné informace

Původní název:
Ozzy (více)
  • Španělsko Ozzy
Premiéra v ČR:
5. 1. 2017
Distributor:
Fénix Distribution
Země původu:
Španělsko, Kanada
Rozpočet:
10 mil. USD
Čeština:
Ozzy je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch