Kačeří příběhy

75%
Kačeří příběhy
Skrblík McKačer již dávno pověsil na hřebík život plný výprav za dobrodružstvím a dalším bohatstvím. Místo toho se naplno věnuje svému podnikání v Kačerově. Když se však nečekaně setká se svými prasynovci, rošťáckými trojčaty Kulíkem, Dulíkem a Bubíkem, otevřou se dveře do minulosti plné tajemství, artefaktů a dobrodružství, kterému nakonec neodolá a vydá se opět do světa. Kromě nezbedných trojčat mu dělají společnost také hospodyně, paní Čvachtová a její vnučka Kačka a samozřejmě Skrblíkův pilot a šofér v jedné osobě, Rampa McKvák. Pamětníci se mohou také těšit na Rafany, Hamouna, Kačera Donalda, Šikulu, Zlatku, Magiku VonČáry, ale i na zbrusu nové postavy. Legendární Kačeří příběhy jsou zpět! (Disney Channel)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Nechápu proč tvůrci zvolili takový zásadní animační odklon od původní série. Tohle totiž vůbec nevyšlo. Nové Kačeří příběhy jsou ošklivé pro oko a nesnesitelné pro uši. Naprosto příšerný dabing kde jde Donaldovi rozumět každé dvacáté slovo. Raději tedy sáhnu po původní sérii než ztrácet čas s touhle verzí.
Dory28
Dory28
671 bodů
8
No, klasika je klasika, ale myslím si, že tohle je dobře spracovaný remake (jestli se to teda dá považovat za remake). Alespoň se to dostane k více publiku.


Dodatečné informace

Původní název:
Ducktales (více)
  • Kačeří příběhy
  • USA Ducktales
Distributor:
Disney+
Země původu:
USA
Čeština:
Kačeří příběhy je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch