Vyšehrad

71%
Vyšehrad
Plakát traileru
Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Kdo by to řekl,že je Jakub Štáfek takovej srandista. Vyšehrad je skvělá satira na všechny ty baletky,primadony a rádoby fotbalisty,kteří dělají tomuto krásnému sportu jenom ostudu. Škoda jen,tak krátkého trvání každé epizody. Seriál by si zasloužil aspoň 20minut,protože Štáfek jakožto Lavi do nás chrlí jednu lepší hlášku za druhou a kolikrát to v té rychlosti člověk ani nepobere.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Strašný nic. Epizoda má pět až deset minut a stejně nějak zvládnou, aby její plytký děj začal otravovat a připadat nesnesitelně natahovaný. Postavy do jedné nesympatický retardi a hajzlové, kterým se může cílové publikum tlemit a povyšovat se nad ně (oblíbený český nešvar dělat všechny postavy hloupější než jsou diváci nad jakkoliv snesitelnou míru, aby se to snáz psalo a nebylo nutný o ničem přemýšlet). Je potřeba ocenit tvůrce, který chápou internet jako místo, kde jde dělat o kus víc než v televizi, ne Vyšehrad, který to pojal tak, že na net se dá vyblít cokoliv i bez základní snahy. 30 %
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Po 2 dílech. Zatím jsem opatrný. Celé to je postavené na tom, že se Lavi chová jako debil, sem tam hodí hlášku z internetových fór (skleněný Rosa) nebo situaci z reálného fotbalu (Křéťova sms, "nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí"...) Těžko říct, jestli jenom tole dokáže utáhnout celých 10 dílů, byť 8-10 minutových._Po pěti dílech se mi z toho hodnocení tady přetočily panenky. Platí to co na začátku. Na jeden díl 2-3 fain hlášky, zbytek je jen křeč a trapas. Trošku se tohohle fenoménu začínám přejídat.

Dodatečné informace

Původní název:
Vyšehrad (více)
  • Česká republika Vyšehrad
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné