Hurvínek a kouzelné muzeum

40%
Hurvínek a kouzelné muzeum
Legendární hrdinové, které dobře znáte, přicházejí v animované komedii pro celou rodinu. Filmový příběh Hurvínek a kouzelné muzeum nabízí zcela nové, původní dobrodružství. Pan Spejbl pracuje jako hlídač Muzea loutek, kterému však hrozí zbourání. Hurvínek zase jednou neposlouchá a podaří se mu proniknout do uzavřených prostor muzea, kde objeví svět, skrytý před zraky návštěvníků. A právě v podzemí je ukryto nejen tajemství kouzelného muzea, ale i klíč k jeho záchraně. Hurvínka čeká největší dobrodružství v životě, při němž musí prokázat chytrost, šikovnost, odvahu a smysl pro přátelství, aby zachránil ´taťuldu´, ale i kouzelné muzeum a celé město z nadvlády zločinného Pána loutek. (Cinemart)



Recenze: Hurvínek a kouzelné muzeum

Kinobox.cz
40%

Celý film Hurvínkovi někdo říká, co má nebo nemá udělat, aniž by bylo vysvětlováno, proč to má nebo nemá dělat, natož aby se někdo pozastavoval nad tím, proč magie v muzeu funguje právě tak, jak funguje, a jaký cíl tím její autor (ten padouch nebo někdo úplně jiný?) sledoval, protože je (ta magie) dost často v rozporu s jeho plány. V tom film dost připomíná sérii Noc v muzeu se Stillerem.


xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Překvapivě mile mě překvapila úroveň animace (vzhledem k očekávání), stejně jako snaha odvyprávět příběh ve třech aktech a vývojem postav. Bohužel je v tom ten film zcela neúspěšný. Nedaří se vybudovat funkční svět, v němž by postavy žily a přesvědčivě existovaly - informace se objevují a mizí, inteligence stoupá a klesá, nedrží to pohromadě.
sabule
14 227 bodů
2
Kdo nezná klasického Hurvínka a jeho taťku a spol.na provázkách,tak pro milovníky neznámých animáků toto dílko potěší,ale jinak není to prostě ono a těžko si na ně každý zvykne.V dnešní době je prostě módní dělat z dobrých věcí ty špatné a je vidět,že prostě už nejsou žádné nápady.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Animace je zdařilá ale v podstatě ničí toho Hurvínka kterého jsme milovali. CGI vzhled Hurvínkovi prostě nesluší ale on a Spejbl alespoň připomínají původní podobu loutek. To se nedá říct o Žerykovi, Máničce a Kateřině kteří vypadají totálně jinak. Přesto jsem však překvapen. Místo totálně očekavaného pekla jsem obdržel podprůměrný animáček který ale není totální peklo. Jenom znásilnil nejslavnější české loutky!

Dodatečné informace

Původní název:
Hurvínek a kouzelné muzeum (více)
  • Česká republika Hurvínek a kouzelné muzeum
  • Česká republika Harvie and the Magic Museum
Premiéra v ČR:
31. 8. 2017
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch