Hurvínek a kouzelné muzeum

40%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Překvapivě mile mě překvapila úroveň animace (vzhledem k očekávání), stejně jako snaha odvyprávět příběh ve třech aktech a vývojem postav. Bohužel je v tom ten film zcela neúspěšný. Nedaří se vybudovat funkční svět, v němž by postavy žily a přesvědčivě existovaly - informace se objevují a mizí, inteligence stoupá a klesá, nedrží to pohromadě.
sabule
14 227 bodů
2
Kdo nezná klasického Hurvínka a jeho taťku a spol.na provázkách,tak pro milovníky neznámých animáků toto dílko potěší,ale jinak není to prostě ono a těžko si na ně každý zvykne.V dnešní době je prostě módní dělat z dobrých věcí ty špatné a je vidět,že prostě už nejsou žádné nápady.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Animace je zdařilá ale v podstatě ničí toho Hurvínka kterého jsme milovali. CGI vzhled Hurvínkovi prostě nesluší ale on a Spejbl alespoň připomínají původní podobu loutek. To se nedá říct o Žerykovi, Máničce a Kateřině kteří vypadají totálně jinak. Přesto jsem však překvapen. Místo totálně očekavaného pekla jsem obdržel podprůměrný animáček který ale není totální peklo. Jenom znásilnil nejslavnější české loutky!
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
2
Já se úplně ztotožňuji s divákem "sabulem". Vizuálně je to nadstandard, ale bohužel mě to velice nudilo. Druhou půlku jsem málem nedokoukala. Mně nevadí, že má Hurvínek tenisky a ne dřeváky. Ale ten děj je ubohoučký a málo vtipný.Zajímalo by mě, co by na to řekl Josef Skupa. I když na druhou stranu - dobře, že to nevidí! Pro mě je to zklamání. I když Čtyřlístky jsem taky se synem hltala a film Čtyřlístek ve službách krále mě nudil a nelíbil se mi.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Pro děti určitě vhodná pohádka. Ale i dospělí se na ni vydrží dívat. V této pohádce můžeme najít ponaučení, jako například to, že v nejlepším se má přestat, lež má krátké nohy a stejně se na ní dříve nebo později přijde a nebo, že počítačové hry nejsou vše a že je dobré žít v realitě než v nějakém bludu.
Ku
460 bodů
5
Docela dobrý