Noc v New Yorku

69%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Další z melancholických výletů nočním NY. Takové "Před úsvitem" je sice někde jinde, ale i tak Evans v téhle své prvotině nabízí dost přijemných okamžiků. Rozhodně chlapec za tou kamerou překvapil.
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
9
Přestože Chris Evans nikdy nebyl jen Kapitánem Amerikou bude to asi nakonec navždy ta role, která se s ním už bude všude táhnout. To, že Chris není nadaný jen jedním směrem dokázal už několikrát, ale jako poprvé zkouší dělat film i za kamerou nejen před ní.. Noc v New Yorku je jeho režijní debut, ve kterém sledujeme Brooke a Nicka, dvě osoby, které stojí na křižovatce svých životů doufajíc, že právě až ta noc skončí začne den, jenž změní jejich životy, ale co když onou proměnou bude už ona noc samotná.. Jedna z nejlepších a nejuvěřitelnějších romantik, která má ale ke komedii hodně daleko a naopak hlavním dvě aktérům dává jedinečnou šanci sebrat odvahu a vyřešit si svoji minulost, aby zítra mohli začít úplně jinak. Bez peněz kráčejí po městě a vzájemně řeší svoje problémy (jak Linklaterovské).. Krásné, uvěřitelné a (bohužel) nesklouzávající ke klišé. A s hudbou.. Pravda je tam venku! 90%
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Režisérský počin Chrise Evanse s velmi sympatickou a sexy Alice Eve byl naprosto dechberoucí zážitek jakmile jsem tento film viděl. Nestává se často že by mě takové drama vtáhlo tak moc jako se to povedlo tady. Takže pro mě, plný počet bodů.
Pájos
Pájos
928 bodů
5
Není to jeden z mých oblíbených filmů kde hraje Chris Evans. To bych se radši kouknul na Velký dar
catherineduboise
185 bodů
9
Příjemný film na nedělní odpoledne. Alice Eve to nesmírně sluší a kdo by odolal kukadlům Chrise Evanse? Dohromady tvoří krásný pár/nepár. Hořkosladký příběh.. Za mě spokojenost :)