Death Stranding

88%

Komentáře a recenze 9

Dle relevance
C
100%

Unikátna atmosféra, ktorá zhmotnila aj moje finálne percentá, sa nedá opísať nijako inak než s vlastnou umeleckou licenciou. Pokiaľ sa tešíte na smršť nových nápadov z hlavy Hideo Kojimu, bude pre vás DS stelesneným snom.

K
100%

Kojimův herní Interstellar však není titul určený masám a u mnohých hráčů bude dokonce představovat nepřekonatelný problém. Své dychtivé publikum si ale bez obav najde.

H
100%

Čirá esence herního umění, z níž sálá silná kreativní vize a pedantský smysl pro detail. Nutnost pro každého, kdo u hraní taky rád přemýšlí.

V
100%

Death Stranding není hrou pro všechny. Platí to pro něj víc než pro kterýkoli jiný titul, o kterém se to říká. A mnohými jistě bude kritizován. Já jsem ale přesvědčený, že je to počin, který budou další vývojáři napodobovat, učit se od něj a vypůjčovat si od něj nejlepší nápady.

A
98%

Death Stranding je něčím naprosto novým. Něčím, co možná redefinuje žánr akčních adventur. I přesto ale ve hře najdete společné prvky se sérií Metal Gear Solid, na Death Stranding totiž pracoval jak designér a návrhář Yoji Shinkawa, tak i skladatel Ludvig Forssell, stojící za hudbou pro MGS V: The Phantom Pain.

i
90%

Hra nabízí excelentní výpravný příběh, který skutečně dává hluboký smysl. Dále bezprecedentní herecké obsazení, výjimečný hudební podkres a především přináší vlastní vizi. Dost možná nezakládá onen nový žánr. Za to ale jde o parádní videohru za kterou se tým Kojima Productions nemůže před svými fanoušky stydět.

b
90%

To, jak si Kojima pohrál s tímto interaktivním médiem, je famózní. Vystavět drahý blockbuster kolem obyčejné chůze je geniální, stejně jako jeho schopnost naprosto pohltit příběhem, ve kterém se člověk jen ztrácí.

g
90%

Od desítky dělí Death Stranding snad jen jeho nepřístupnost. Odměnou za oloupání „divné“ a „rozvláčné“ slupky vám bude špičkový příběh, mnohovrstevnatá hratelnost, solidní technický stav i revoluční asynchronní multiplayer, kvůli kterým stojí za to vydržet.