Co na to Češi

40%
Co na to Češi
Plakát traileru

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)



Pete69
Pete69
29 851 bodů
3.5
Přesto, že tento pořad občas sleduji, jsem si plně vědom jeho kvalit. Hádat co si myslí národ bez ohledu na správnost odpovědí je tedy nápad. není divu, že soutěžící tvoří typičtí Češi jdoucí se stádem na pochodu k důchodu, jinka by vůbec neodpovídali tak, jako Češi... O výkonech pana Matonohy netřeba mluvit. Já tam soutěžit o 50 000 Kč a muset za 20s luštit Matonohovo žvatlání, či huhňání při čtení otázek, tak to asi nedám.
hrumsrt
hrumsrt
9 329 bodů
2
Ten koncept mě i celkem baví, i když věrohodnost odpovědí se mi jeví jako mizivá. Bohužel, ale pořad dostal nápad, který některé "výmysly" TV Nova mají, a to ten, že bude nekonečný. Dneska už mě to fakt i štve, když mám tu smůlu a zapnu si náhodou tenhle pořad. Po nezapomenutelném dojmu z Comebacku je pro mě Matonoha zase na chvíli herec tragéd. 30%
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
4.5
Myslím si, že v tomhle případě je problém už v tom nápadu. Je to jako "Míň je víc" bez vědomostní části. Hádat co nejčastěji odpovídala na dotaz skupina dotázaných? Jako není to špatné, je to i chvílemi docela zábava, ale není to zajímavé. Vlastně jediná věc, která to nějak zachraňuje je Matonoha. Ten je skvělý, podstatně lepší než Smetana, ale jinak o ničem.

Dodatečné informace

Původní název:
Co na to Češi (více)
  • Česká republika Co na to Češi
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění