Proč právě on?

71%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Kecal bych kdybych tvrdil,že jsem se na film netěšil. S obsazení takového herce jako je Cranston má očekávání ještě více narostla. O to větší vystřízlivění mne po shlédnutí čekalo. Proč právě on? se snaží být za každou cenu zábavný a s každou scénou tlačí více a více na pilu. Nečekal bych,že to napíšu,ale nechápu to nesmyslné množství sprosťáren a různých peprných výrazů. Obvykle u takových komedii nemám s něčím takovým problém,ale tady toho bylo zbytečně moc a kolikrát to bylo použito zcela nevhodně. Délka filmu je totálně přepálená a jen si sama podkopává nohy. Nejvíce mne tak na filmu potěšilo menší cameo kapely Kiss,kteří tak byli na celém filmu nejzábavnější.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6
Komedie o setkání dvou generací a klasickým tématem.. Táta.nechce dát svojí dokonalou holčičku totálnímu exotovi. Není to žádný odpad, ale jistě film nekandidoval na komedii roku. Film plný erotických narážek, kterým starší generace nerozumí.. ano celkem to funguje a bez toho byl cely film o ničem.. a to i díky obyčejnému mnohokrát viděnému scénáři .. 60 %.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Kdyby se to k něčemu dostalo, byl bych asi smířlivější, ale jsou to fakt jen žánrová klišé. Řekl bych, že dnešní komedie už by měly být někde dál než celovečerní SNL skeče, protože pak logicky nemohou proti krátkým, řízným SNL skečům obstát.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Franco jako takový úchylný Willy Wonka, který si na své sídlo pozve rodiče své přítelkyně. Většinu času jen nevtipná křeč, která se hodně schovává za zbytečnou přisprostlost. Nejlepší postava jednoznačně Gustav, bez něj by to bylo nekoukatelné._Ok, napodruhé lepší, asi pomohlo to zhlédnutí v pomalu předvánočním čase..
lamps
lamps
15 150 bodů
4.5
Nečekal jsem, že zrovna Cranston vleze do úchylné přisprostlé hovadiny, ale on se do ní doslova ponořil hlavou napřed. On sám je sice navzdory hloupé roli pořád sympaťák, stejně jako jeho protihráč Franco, který je občas dokonce i vtipný, ale vše okolo nich je nasáklé hnusným žánrovým stereotypem posledních let, kde je každý zvrat dopředu čitelný a každý skvělý fór zneuctěn deseti lacinými sprostými narážkami. Kromě herců mě pozitivně zaujala pouze svérázná vzpomínka na Růžového pantera, která pobavila fakt upřímně.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Celkem fajn řízlá komedie ve který si James Franco a Bryan Cranston odehrajou svoje, parkrát se zasmějete a pak je tu zbytek
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
5
"Možná bys mohl přijít dáme relax, film a hm,hm,hm." - "Cože? Ty si chceš zašukat?" Přisprostlá romantická komedie se spoustou bláznivých situací. "Dvojkokot." Potěšila Zoey Deutch a všudy přítomný hlas Kaley Cuoco. Jinak je to obyčejné a podobných filmů s tímto námětem je spousta. - 50%.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6.5
No tak James Franco v roli nerda, jednoho z těch, kteří zázračně zbohatli v IT branži, ale přitom jsou to dál jen podivínští kluci, kteří ve své přepychové vile hostí neznámý počet stejně podivínských lidí, kteří pro ně (asi) pracují, a nespočet hyper podivných uměleckých děl, je prostě uvěřitelný, stejně jako Bryan Cranston v roli tradičního slušňáckého otce, který má tu smůlu, že se mu do toho potetovaného týpka zabouchla dcera. Jenže kromě pár vtipných momentů (a kapely Kiss) tam bylo taky dost momentů, kdy se fakt příliš tlačilo na pilu a postavit něčí postavu na nadužívání vulgarismů zas tak bez dalšího úplně nejde. Člověk prostě neuvěří tomu, že by se normálně působící holka do tohohle týlka vážně natolik zamilovala, aby z toho byla zápletka na celý vánoční biják.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
9
Tak tohle se vydařilo. Odvážím se říct, že jsem se v kině takhle hooodně dlouho nenasmál a to není dlouho, co jsem viděl jednoho tlustoprda, kterej šel s popkornem a pitím a poslal tam pěknou rybičku ze schodů. Blbeček. Několikrát ve mě dřímal pocit, kdy to tam Walter White vybalí pěkně po Heisenbergovsku. Každopádně Franco pobavil a až na slabší poslední třetinu filmu to bylo perfektní. Bylo to tak dobré, že i když poblíž mě seděla velice svůdná dívka, která mi dělala neplechu (Tam dole), tak jsem stále dokázal film vnímat.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
7
Generační souboj myšlení, světonázorů i způsobů vyjadřování. Kdo zná 25 let starou klasiku se Stevem Martinem, bude asi dost zklamaný. Chování hlavy rodiny je totiž nejen velmi podobně absurdní, ale já bych dokonce řekl, že se snaží o věrnou kopii originálu. Zápletky jsou předvídatelné a vždy budete vědět 15 minut předem, co se stane. Z tohoto pohledu je film skoro dětský. Bohužel jazyk, který se v něm užívá, rozhodně dětský není a zbývá tedy otázka, pro koho je film určen. Míra absurdity je na můj vkus velmi vysoká a natahování trapných scén velmi otravné. Neříkám, že jsem se nezasmál, to ne, ale spíše situačním žertům. Zkrátka korkem hloubky nedosáhneš.