Malý Sheldon

76%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6
Samozřejmě,že očekávání byla vysoká. Jakby taky ne,když Teorie velkého třesku patří mezi mé nejoblíbenější postavy. O to víc jsem se na tento seriál těšil a byl jsem zvědaví jak tvůrci vykreslí mládí velkého génia Sheldona. Přestože mám za sebou jen pilot,tak jsem mírně zklamaný a tvůrci mne pojetím a zvoleným stylem vyprávění moc neokouzlili. Trochu to na mne působilo jako odnoš seriálu Průměrňákovi. Za celých 20 minut jsem se možná jednou slušně pobavil a to je na komediální seriál málo. Uvidíme co přinesou další díly a třeba se mé hodnocení ještě změní.
hrumsrt
hrumsrt
9 183 bodů
8
Osobně jde o hodně speciální seriál, TBBT mám strašně moc rád. A seriálu o Sheldonově dětství jsem moc nevěřil, jelikož jak pak uvidíme, tak je seriál nejsilnější právě tam, když zobrazuje něco, co nám byl nastíněno již v mateřském seriálu. Ale dal jsem tomu šanci, sleduji to od pilotního dílu pravidelně, hezky epizodu po epizodě, přesně tak jak vyjde. Nejzajímavějším faktem je to, že právě na tomhle seriálu je krásně vidět, jak fanouškovská základna mění děj. V prvních sériích se to točí okolo Sheldona, ale kvůli velké všeobecné oblibě ostatních postav, se přizpůsobil i scénář. Kvalitní spin-off seriál, ale je poněkud ve stínu TBBT a to mu nesvědčí. Později se ale odváže, což vede k tomu, že právě hodně prostoru dostávají ostatní členové rodiny, rázem se dobře utváří vztah ke všem Cooperovic postavám. Nejoblíbenější postavy - Georgie, Babča, Missy. 1. série - 75%. 2. série - 75%. 3. série - 75%. 4. série - 75%. 5. série - 75%.
Jamie76
Jamie76
4 257 bodů
9
Takovéhle seriály (sitcomy) mám rád! Seriály o rodině, normních problémech normalních lidí (a Sheldona). Obsazení skvělé, velmi dobře herecké výkony. Postavy Vám přírodou k srdci a všem tam jaksi fandíte.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
Je to něco jako kdyby vám někdo přežvýkal vaší oblíbenou paštikovou palačinku, jen na husí játra s konzervatem a nazval to obědem jako od maminky. A ano, Sheldon je stejně pořád otravný i jako dítě.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
10
Teorii velkého třesku jsem zrovna dvakrát nemusel. Zhlédl jsem jen několik dílů, když se na něj někdo díval, anebo to běželo v televizi např. při vaření. Ale tento seriál neskutečně žeru a miluju malýho Sheldona, jak si dokáže se vším poradit a jak mnohdy rádi a pomáhá rodičům, protože na to sami nestačí. Je to neskutečná sranda, u které se musí nasmat naprosto každý!
Duffman97
Duffman97
1 610 bodů
10
Musím uznat že i přes mojí skepsi se tenhle spin-off Teorie velkého třesku dost povedl.V některých ohledech dokonce TBBT předčí.....mám na mysli zejména příběh.Nenormální kluk snažíc se najít své místo ve světě.Iain Armitage je důstojnou náhradou za Jima Personse,který je jako Sheldon prostě skvělý.Ve finále pokud čekáte nerd humor jako v Teorii,budete zklamaní.Pokud jste otevřeni změnám a překousnete změnu stylu.....dostanete příjemný rodinný sitcom.
Ku
460 bodů
5
Není to tak hrozný ale není to tak dobrý
Drixis
Drixis
366 bodů
9
Malý sheldon je příjemným navázáním končící serie Teorie velkého třesku. Na její úspěch pravděpodobně nikdy nenaváže. Vidíme v něm příběhy malého Sheldona tak, jak je velký Sheldon vyprávěl svým kamarádům z BBT. Obsazení herců je velmi příjemné, podobné nastávajícím postavám, což ocenuji. Herečka která zdtvárnila Sheldonovu matku, je dcetou Sheldonovi matky v BBT. Zatím jsem viděl jen první serii, již sleduji druhou a stále se bavím.
  • herecké obsazení
  • vtipná návaznost na BBT přesto z ní uplně netěží
Niky147
70 bodů
4
Sheldon je nejhorší a nejméně zajímavá postava, což je problém, jelikož je hlavní postava
chybařík
chybařík
9 bodů
7
nam vzdy pousti na ajinu a je to fakt dobrej serial ale nějaký dili proste nedavaji smysl