Sky Sharks

45%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Tak tohle je pravý filmový bizár a film kategorie D. Ale přesto je to zábavný kousek právě kvůli své totální nablblosti. Film se nebere vážně, nehraje si na fyzikální zákony a efekty jsou .. rozmanité :) Je to šílená kravina, ale pokud ho nebudete brát vážně, dá se u něj pěkně pobavit.
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Absolutní guilty pleasure. U některých pasáží bych si teda nejraději vypíchl oči a uši zalil horkým voskem, ale v součtu jde o neutuchající smršť bláznivých nápadů v nečekaně odvážném měřítku, jemuž tvůrci sice úplně nestačí a vypomáhají si lacinými videoklipovými montážemi, ale nudit se prostě nebudete. Příběh je blbý přesně dle očekávání a vůbec nemá ten satirický drajv prvního Iron Sky, ale lze ho v pohodě akceptovat jako upřímný dárek od fanouška pro fanoušky s podobnou nákloností pro nezávislá drzá béčka - krev stříká, žraloci létají, letadla padají, pěkné kozy se natřásají a sex je vždy ukončen velmi brutálním, naprosto necitlivým zásahem zombie nacistů (a jako bonus velmi nápadité přeseknutí letadla vejpůl s pomocí ostnatého drátu). Marc Fehse sice vůbec neumí pracovat s hudbou, která je jako pěst na oko, a spíše plácá páté přes deváté bez nějaké vnitřní provázanosti, ale co - sranda to docela je a rozhodně to vypadá lépe než cokoli od Asylum.
Martrix
Martrix
2 449 bodů
3.5
Na krabičky od cigaret se dávají obrázky rakovinou prolezlých orgánů a varování, že kouření může zabíjet. Něco podobného by mělo být v úvodu takových filmů. Když vám táhne na padesát, tak si prostě nemůžete dovolit takto plýtvat časem. To je jako mít polovybitý mobil, nemít nabíječku a hrát na telefonu tetris. Zombie nácci na zmutovaných létajících žralocích je skvělý nápad, bizárek jak se patří. Jenže co naplat, když zábavné jsou jen dvě scény...to když komando přepadne letadla a zbytek je hloupá nuda. Guilty pleasure si představuju trochu jinak. Sky sharks totiž není tak blbý, aby se člověk smál všemu. Snaha Marca Fehse udělat superblbost se sice cení, stejně jako to, že divákům dopřál pohled na obnažené herečky...ale těch hluchých míst bylo moc. Nějakou dobu se zase budu držet od béčkové a céčkové produkce dál.