Zázračná planeta II

90%
Zázračná planeta II
Když shlížíte na zemský povrch, není možné, aby vám neučarovala čirá nádhera, vznešenost a síla přírody. Už je to deset let, co jsme tato kouzla zkoumali v první řadě cyklu z kolekce BBC Earth. Od té doby se hodně změnilo. Dnes dokážeme přiblížit život na naší planetě zbrusu novými způsoby. Ke zvířatům vás díky nové technice dostaneme blíž a to nám umožní být svědky dalších dramat. Změnila se i samotná planeta. Její příroda ještě nikdy nebyla tak křehká a vzácná jako dnes. Odhalíme vám extrémy, do kterých jsou živočichové schopní zajít, aby přežili. A navštívíme i naše města, abychom zjistili, jak se život přizpůsobuje nejnovějšímu vývoji. Takový bude cyklus Planeta Země II. (Česká televize)




Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
10
Vše, co komentuje Sir David Attenborough, je na vysoké odborné úrovni a ta hodina strávená v přítomnosti jeho zasvěceného, ale zároveň zajímavého a poutavého výkladu je náhradou za řadu odborných článků a knížek. A z těch zvířat, která ho obklopují, je poznat, jak mu důvěřují - jako by pochopily, jak je má doopravdy rád a rozumí jim. Hodina smysluplně stráveného času u televize. Jestli máte děti a stojíte o to, aby se zajímaly o přírodu, je to dobrý začátek.
Krupe
Krupe
2 272 bodů
10
Skvělý dokument, skvostné záběry. No, je to k pláči, že to všechno jednou zničíme. Naštěstí, příroda si časem s námi a tím vším poradí...


Dodatečné informace

Původní název:
Planet Earth II (více)
  • Velká Británie Zázračná planeta II
  • Velká Británie Planet Earth II
Země původu:
Velká Británie

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch