Pád anděla

65%
Pád anděla

Po neúspěšném pokusu o atentát na amerického prezidenta (Morgan Freeman) je jeho důvěryhodný ochránce, agent tajné služby Mike Banning (Gerard Butler), falešně obviněn a poslán do vazby. Když se mu podaří uprchnout, musí se držet dál od své vlastní agentury a přelstít FBI, aby našel skutečné viníky. Banning se zoufale snaží odhalit pravdu a obrátí se na ty nejméně pravděpodobné spojence, aby s jejich pomocí očistil své jméno, ochránil rodinu a zabránil hrozícímu nebezpečí pro celou zemi. (Magic Box)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Angel Has Fallen je až překvapivě dobrý! Od začátku jsem v tuhle značku nevěřil a ona se dočkala třetího dílu. Neuvěřitelný! Gerard vypadá,že má své nejlepší za sebou,ale stále tyto akční role zvládá. Příběh si nápadně odskočil pro inspiraci k Uprchlíkovi,ale co nového furt vymýšlet,že? Akce je celkem povedená,jen bych ubral na digi-efektech. Jako završení jedné trilogie tenhle díl beru.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
3.5
I běžný divák, který se občas podívá na pár filmů do roka si musel u tohoto snímku říct: "To už jsem asi viděl". Ano. Xkrát viděný laciný příběh s afroamerickým prezidentem, šíleným komplotem z nejvyšších míst..extra poctivým vlasteneckým hrdinou, kterého zradí kdo? Jeho spolubojovník z války...jak originální. Přidá-li se veskrze průměrná akce a 15 klišé na minutu "čtvrteční" ..I anděl spadne.. Sorry ale tohle ne.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Butler se na stará kolena našel v roli Mike Banninga. Na parádní rubačku z prvního dílu to sice nemá, ale i tak trojka docela baví. Prostě nenáročné, ne úplně blbé béčko. Proč ne.

Dodatečné informace

Původní název:
Angel Has Fallen (více)
  • USA Pád anděla
  • USA Angel Has Fallen
Premiéra v ČR:
16. 1. 2020
Země původu:
USA
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
146,66 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Pád anděla je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Pád anděla


Podobné


Powered byJustWatch