Spectral

65%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Hodně zajímavý akční sci-fi film. První polovinu jsem byl vyloženě nadšený, druhá polovina už moc americká.. vlastenecké projevy důstojníků.. jsem jediní na světě a změníme budoucnost.. atd. Jinak skvělý nápad a velmi dobře zpracovaný. Užil jsem si tuto akční jízdu s prvky tajemna až do konce.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
To si takhle us army mírumilovně kosí povstalce někde v moldavii či kde, a najednou po nich jde něco... Minimálně první třetina tak nějak zvláštně fain, pak už to ale přestává dávat smysl a hlavně bavit. Ke konci už jsem usínal nudou.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
4.5
Film se zajímavým námětem, který se dal určitě zpracovat mnohem lépe. U tohoto filmu je škoda, že se vyloženě zaměřili na akční scény, které byly přeplácané a absolutně nedávali smysl. Jakousi náhodou se ti duchové vždy vyhýbali právě té partě lidí, o které tam šlo. Pak před závěrečnou bitvou vlastně hlavní postava zjistí, že ví jak je zranit a zabít, kde na to přišla, jak najednou věděla přesně jak vytvořila jakési laserové zbraně, které vypadaly jak zé sériové výroby jen ze součástek v nějakém bunkru? Film postrádá i tu nejmenší možnou logiku a to mu hodně ubírá.