Zoufalé ženy dělají zoufalé věci

31%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
0
Troška by řekl: "Filipe, brzdi, člověče."
Fingon
16 886 bodů
6
Užíval jsem si magický realismus úvodních scén, včetně kreací Pavla Kříže, ovšem už od Huculů mě snímek přestal zajímat. Škoda...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Jak trefně poznamenal kamarád, jestli nám Slováci po tomhle nevyhlásí válku, tak už po ničem. Neskutečně ujetá komedie, která je skutečně jen pro ženy, občas pobaví, ale takovým tím způsobem, kdy se každý uchechtne a řekne něco jako ty vole. Klára Issová je dobrá, řada vtipů záměrně over the top a Renč chvílemi objektivně vykrádá Trošku v dobách, kdy ještě točil filmy. Díky rychlému střihu, rytmické hudbě a několika skvostným epizodkám jsem to ale dokoukal. To ale neznamená, že jsem to pochopil a vím o čem to bylo.
avenis
avenis
7 963 bodů
3
Příšerný film, opravdu nenašla jsem jedinou sekvenci, kdy bych se přestala cítit trapně. Klára Issová tady křečovitě hraje něco tak nepochopitelně ubohého, že fakt nechápu, proč jí to stálo za to. Alice Bendová zřejmě odmítla ve filmu stárnout, jak si jinak vysvětlit, že vypadá stejně i po téměř 40 letech... Jiří Dvořák, bohužel, moc prostoru nedostal, Halina Pawlowská se mihne mezi spodním prádlem, no, asi jediným zajímavým prvkem jsou ti tres mariachi.  (10.11.2020)
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
Já si ani nepamatuji, že jsem to viděl, takže hodnocení odpovídá.
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
7
Je to tak ujetý, až je to dobrý. :D Opravdu jsem se celkem pobavila, taková oddychovka, dost to vypovídá spíše o mužích, než o ženách..... Normálně nečtu oficiální recenze, ale tentokrát jsem si jednu přečetla na novinky.cz a absolutně nesouhlasím s ničím zde psaným a už vůbec ne, že je hlavní hrdinka nesympatická hysterka. Naopak např. to, že nenarozené dítě mluví, mi přijde super a nápad jsem snad naposledy viděla v Kdopak to mluví.
Lady Di
Lady Di
369 bodů
2
Dobrá... Nádech... a výdech... Takže, osobně mám radši americké nebo jiné zahraniční filmy a tohle je přesně ten důvod proč. Opravdu to bylo skoro o ničem a jen kvůli své povaze jsem to dokoukala do konce. Jen málokdy se vzepřu sama sobě a řeknu si ne, tohle opravdu ne! Tady jsem to teda dokoukala a byla jsem strašně zklamaná. Hrůza. Prostě nedoporučuji.
hnidopich
334 bodů
10
Holky z kanclu se tuze bavily a na jejich doporučení jsem tento vynikající horor shlédl. Bál jsem se jako nikdy. Čelisti nejsou nic proti Halině Pawlowské. Freddy Krueger není nic proti Pavlu Křížovi. Osvícení nebo Rosemary má děťátko opravdu nesahají tomuto filmu ani po kotníky, pokud jde o skutečně kvalitní horor, mohu jen doporučit.
VladkaDina
VladkaDina
55 bodů
1
Řekla bych to jednou větou. Jak zoufalí lidé točí zoufalé filmy. Nebo už jsem úplně strávila smysl pro humor, nevím, ale tohle dílko mi nestojí za delší komentář
Ladislav-novosad
36 bodů
3
K tomuto filmu jsem se vrátil až rok po premiéře. To, že je Klára Issová dobrá herečka se jistě ví, a ačkoliv má film několik úsměvných momentů, je to v podstatě vše jedna velká, nafouklá a naivní bublina, protože takhle běžný život zcela nefunguje. Je z toho cítit Pawlismus na sto honů, scénu jsoou nudné, místy trapné, Dvořákovi role absolutně nesedla a poslouchat přs hodinu feministtické kecy a potom happy end je fakt trapárna.