Všechno nebo nic

53%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Všechno nebo nic je typický český romanticko-komediální film. Našinci mají tu vlastnost tyhle žánry totálně ve filmu potlačit. O komedii vůbec nemůže být řeč,protože to by tam muselo být něco vtipné a od romantického filmu bych si představoval prostě - no trochu romantiky,která zde taktéž není a vývoj postav a jejich vztahy jsou vám vlastně úplně ukradené. Slátanina,která si volně skáče časem tak jak to zrovna potřebuje a vůbec nehledí na nějakou logiku příběhu,nebo postav.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
3
Typická romantická slátanina bez hlubšího příběhu. Trošku bych to přirovnal k České verzi 50 odstínů šedi. Polským hercem tomu nasadila paní Ferencová korunu...
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Během filmu mě napadalo, že těch dějových linek tu je rozehraných dost na nějakou pohodovou minisérii. Ale ono to je nakonec jedno, protože stejně jako u Bezva ženské mám pocit, že tohle prostě přišlo tak o 10 let později než mělo. Když už se opisuje podle toho tom rom-kom mustru, tak aspoň pořádně.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5
Odstřelit tento film je velice snadné a většina to tady udělala za mě, takže se to pojmout trochu konstruktivně. Zaprvé, herecké obsazení naprosto fantastické, jen škoda, že Ferencová s ním neumí pracovat lépe. Hudba také není marná, i když vykrádá jiné filmy a je to celé až zbytečně ploché, což je také škoda. Scénář je v rámci možností OK, ale většinou scén zapadá do typické "České" průměrnosti. Proto těch 50%, víckrát to asi neuvidím, ale nebyl to vyloženě mor. PS:Zřejmě nejsurovější sexuální scény v romantických filmech za poslední pár let.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
toto "dielo" je strasne jednoduche nenavidiet ci uz pre svoju absolutnu filmarsku nemohucnost, ktora sa zacina napisanim bud nesympatickych alebo plochych postav (to asi pada na hlavu kniznej predlohy) a pokracuje televiznostou celeho filmu ktory vdaka tomu posoby ako jeden z mnozstva telenoviel. po technickej stranke je to ubohe (hudba, kamera, otrasne piesne atd...) a byt producentom tak si dva krat rozmyslim ci by u mna Marta Ferencova dostala dalsiu sancu...
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
4
"To bych jednou chtěla... Bejt jako Scarlett, protože potom napíšu knihu a všichni nad ní budou brečet." Místy mi to přijde, že Marta Ferencová tvoří padesát odstínů po česku. "Běžím za tou paní s blonďatou pí*ou." Smutné na tom je, že mužští hrdinové jsou Poláci. To nemáme kvalitní herce? + je soundtrack od Ewy Farné a Dary Rolins. Potom asi postava, kterou ztvárňuje Klára Issová. "Ten buz*rantskej, arogantní, vegetariánskej ko*ot!" Jinak to je romantická slátanina. - 40%.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
3
Proč dávají Rosamunde Pilcherovou v kině? Tu hudbu složil ten chlap, co skládá pro obecní úřady znělky do obecního rozhlasu? Čemu se ti lidé ve filmu smějí? Ten náramek sundaly nebo nesundaly? Byl v něm GPS čip? Ta scéna u titulků měla být vtipná? Tento film vzbuzuje ve mně spoustu otázek....ale ta hlavní je.....proč jsem na tohle šel do kina??????
Evah
Evah
2 128 bodů
5
Tomuto nemůžu dát víc jak 5 hvězd, je to sice romantická oddechovka, ale jako celek je to hrozná blbost. Pořád nějaké stereotypní narážky, vtipy typu "vegetariánem jsem se sám rozhodl být", ale hned jak je možnost tak na tajňačku jím, děláme z vegetariánů hloupoučké... Pak samozřejmě ten člověk, co se chová nejvíc toxicky hrdinku přitahuje a on kdykoliv si chce užít tak může, protože to vůbec není skoro násilím... Romantizovani toxického, hrubého a majetnickeho chování by dnes už snad mělo být pasé i v českých filmech.
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
5.5
Některé scény přehnané, přehrané, trapné, ale celkové vyznění dobré, nakonec to vylepšila druhá polovina.... především po stránce scénáře, i scény lépe uvěřitelné, dohra u psychiatra skvělá :D P.S. Do kina bych na tohle určitě nešla!
siginho
siginho
649 bodů
7.5
Pro mne naprosto pohodový obyčejný fim. A to stačí ! Určitě jsem se zasmál,určitě tam byla romantika. Jen ti cizí hercy mi nějak nesedli.
  • Tatianka !!