He's Out There

55%
He's Out There
He's Out There
Matka a dvě dívky musí na dovolené v chatce u jezera, která se nachází daleko od civilizace, bojovat s nebezpečným psychopatem.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Pořádných Slasherů je v poslední době sakra málo a většina navíc stojí za nic. O to více so vážím tohoto malého nenápadného snímku, který i přes očividně malý rozpočet nabídl výbornou a hlavně napínavou podívanou se zajímavým zabijákem. Bohužel se Iliadis nevyvaroval některým zaběhlým hororovým zvykům a tak je film místy předvídatelný. V závěru bych se nebál trochu experimentovat a nabídnout jiný konec než ten, který každý očekává.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
7
Námět tohoto slasheru by se v podstatě dal srovnat se sérií 'Pátek 13'. Nakonec, už originální název v překladu 'Je tam venku' mluví samo za sebe. Jasně, tajemný zabiják v masce ohrožující určitou skupinku lidí někde na určitém místě na samotě je už filmově tak provařený, že je i tento snímek dějově ve svém vývoji naprosto předvídatelný, ale v rámci nostalgie a vzpomínek, proč ne. Pro vznik nové série vcelku dobrý. Jason, Michael a ostatní by dostali silnou konkurenci. Jinak samozřejmě není o co stát. Atmosféra strachu vcelku budovaná je, ale že by to bylo zase až nějak extra děsivé se říci nedá. Lecjakých krvavých scén a vyložených bestiálností se tu také nelze dočkat. O napětí ale pochybovat nelze. Na dnešní dobu tedy již skromný průměrný film, ale za zhlédnutí stojí, i když ničím výjimečným nepřekvapí.
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Za mě v pohodě. Snaží se to být originální a chvilkama to tomu docela i jde. Režie ví, že chlap se sekerou v zádech by se do vendety už pouštět neměl; že auta zase tak často v nevhodnou chvilku závadu nemají, a nebo třeba to, že vrahem nemusí být vždycky ten vidlák, který zná rajon jak svoje boty. Potěší i vysvětlení kdo, a proč to dělá dělá. Trochu mě tam sraly ty teleportační schopnosti, ale to je asi normální. Co mě ale určitě nepotěšilo byla ta shitty kamera.

Dodatečné informace

Původní název:
He's Out There (více)
  • USA He's Out There
  • USA Bizi izliyor
  • USA Odakint vár
  • USA Scarecrow
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění