The Grand Tour

91%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9.5
Gratulace této svaté trojici. Peníze od Amazonu a volná ruka se náramně vyplatila. Už to dávno není pořad o autech,ale už se jedná o pořad o třech chlápcích,kteří mají rádi auta. Snad až na jeden díl jsem se skvěle bavil a kolikrát jsem zůstal v němém úžasu co zase vymysleli. Jediná věc,která mi na pořadu chybí je STIG. Nahrazení americkým jezdcem NASCAR se příliš nevydařila. Na druhou stranu se náramně zase vydařila "Konverzační ulička" ,která skvěle pobaví a navíc se i něco dozvíme. 95% a už se těším na další serii
Tomesek
Tomesek
199 bodů
10
podobné jako starý top gear prostě miluju
  • hudba
  • moderátoři
Lily-Rose666
79 bodů
10
The grand tour naprosto s přehledem strká do kapsy Top gear s novou skupinou moderátorů. Je zde stále to, kvůli čemu o lidi jako já, kteří se o auta nijak extra nezajímají, začali koukat na motoristický pořad. Není to jenom nějakej nudnej Autosalon, kde se moderátor projede v autě zatímco vám bude suše vykládat o tom, co má to auto pod kapotou. V Grand tour je znát, že Amazon na ničem neřetřil a rozhodně dobře udělal. Už se moc těším na další díly.
danik02
57 bodů
6
Top Gear 2.0. Trojice Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May cestuje po celém světě a zkouší nová auta, proti Top Gearu však chybí známá testovací dráha, tajemná postava Stiga a známé osobnosti. Komedie je prakticky stejná, ale The Grand Tour bohužel nic nového nepřidává a zatím je po třech dílech slabší verzí už známého.