Pirko

53%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
Syrové drama, které se asi buď líbit bude, nebo ne. Mě se líbilo moc. Příběho pojednává a dívce z dětského domova, která je vypuštěna v 18ti do světa, najde si feťáka a ten jí prodá obchodníkům s bílým masem. Dívka dělá sexuální otrokyni, poté uteče a příběh končí tím, že ztratí ideály a stejně dělá v bordelu. Film je natočen dosti drsně. Mám tyto nízkorozpočtové filmy rád, když se povedou, stojí opravdu za to.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Je to nepochybně lepší, než jsem očekával. Ale mesiášský komplex tvůrců se nemá jak jinak projevit než závěrečným exploatačním maratonem, kde prostě budeme sledovat půl hodiny v kuse montáž znásilnění, protože jinak by to nikdo nepochopil. Typická ukázka dobře míněného misery porna. 1 a 1/2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Jasně, téma silné a pasáž z bytu, kdy se na Shakiře střídali různí sympaťáci hodně drsná. Jenže celkově ten děj, korunovaný stupido závěrem, hodně nevěrohodný, a hlavně ve vedlejších rolích nebyly postavy, ale nějaké scifi karikatury. Takhle fakt ne.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
1
Plusy a mínusy - Plusy: Soundtrack se skládá z Rytmusových pecek, zazní i Keď Jazdíme My. Poté zahlédneme několikrát Dominiku Morávkovou - Zeleníkovou úplně nahou. Příběh není úplně hloupý, je však blbě natočený. Mínusy: Zbytečně dlouhé, depresivní a ve finále film o ničem: Neboť konec to zabil. - 10%.
maroo77
96 bodů
10
Hodně drsný film, ale hodne mě to bavilo. Prostě syrové drama a bohužel je to pravdivý příběh naivní holky, která je puštěna z dětskýho domova do světa. Kolik takových případu asi bylo