Ostravak Ostravski

40%
Ostravak Ostravski

Jarek Ostravski je horník jako každý jiný. Když ale v dole bouchne jedna ze štol a on zachrání spoustu svých kamarádů ze závalu, stane se hrdinou a rázem se mu jeho život obrátí naruby. Vedením firmy je povýšen z dolu do kanceláře, aby se staral o horníky, dostane se do zorného úhlu médií, rodiny, přátel, ale především se znásobí jeho kredit u žen. Kdo by ale mohl tušit, jak to celé je vlastně doopravdy… Nová česká filmová komedie, navazují na nejlepší tituly z této oblasti naší filmové tvorby „Ostravak Ostravski“, byla volně vytvořena dle námětu legendárního blogera a jeho sedmi knižních bestsellerů s názvem Deniky Ostravaka. (Bohemia MP)




Recenze: Ostravak Ostravski

Kinobox.cz
20%

Jarek se vždycky dostane do nějaké situace (která často ani není ničím výjimečná), chvíli se v ní chová tak, jak by se asi choval průměrný maloměstský buran (s občasnými výstřelky, viz výše), pak scéna končí a začne jiná podobná. Ty scénky jsou nudné, nenápadité a - znovu opakuji - neobsahují ani tu typickou mluvu, které je plný Ostravakův blog!


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3
Kde se vzali peníze na tento snímek je mi opravdovou záhadou. Ještě větší záhadou mi je koho napadlo obsadit herecké dřevo Igora Chmelu do hlavní role. Největší záhadou mi je v které hlavě vznikla ta představa,že se tak divně mluví v Ostravě. Film je jeden velký WTF bez špetky logiky a posloupnosti vyprávění příběhu. Něco takové nemá co dělat v kině.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
3.5
Trápení neviňátek - naštěstí do kina se jich moc nalákat nenechalo (a televize má dálkový ovladač). Děj veškerý žádný - a kdo si myslí, že totok je ostravština, tak je dost vedle. Chmela to též nevytrhnul - a tak to nakonec byl dálkový poslech, muzika totiž byla z celého filmu nejlepší.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
1.5
Tohle snad nikdo nemohl myslet vážně... Opravdu TOP kravina. Myslím si, že i ostraváky to pohoršuje.


Dodatečné informace

Původní název:
Ostravak Ostravski (více)
  • Česká republika Ostravak Ostravski
Premiéra v ČR:
20. 10. 2016
Distributor:
Bohemia Motion Pictures
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch