Komici s.r.o. The Tour

44%
Komici s.r.o. The Tour

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou. Jejich standup show plní ty největší sály. Film Juraje Šajmoviče Komici s.r.o. The Tour je ale hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí a jací jsou mimo pódium. Knor, jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně "prudí", Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Prostě si uděláte v kině výlet s Komiky s.r.o. tak, jak je neznáte, ani znát nemůžete. A nakonec přijde i tolik ojedinělý moment v kinematografii. Protagonisté jsou konfrontováni se skutečným filmovým kritikem! (Road Movies)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Mohl to být fain polo/dokument o tom, jak je těžké dělat v Česku humor a že komici, aby se uživili maj vlastně takový nevděčný kočovný život. Jenže ve výsledku tenhle soubor egocentrických individuí udělal svému "řemeslu" spíš medvědí službu. A řekne mi už někdo, co je na tom Rudovi z Ovy tak zábavného?
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
6
Není tomu dlouho, co jsem objevil český stand-up, respektive našel zalíbení v Comedy Clubu. Ale dělat z toho "dokument" takovýmto způsobem mě nějak nezasáhlo. Většina záběrů jakoby mimo jeviště, tedy z cest, na mě působí hrozně uměle. Co ale stojí za to je samozřejmě to oč jde, tedy samotná vystoupení. Jakože dělat z toho film podle mě není dobrá cesta, zvláště když existují divadelní záznamy Komici s.r.o.. Je super, že celkově 3 z 6 komiků poté přestoupili i do již zmíněného Comedy Clubu, ale co by naprosto sedlo, tak kdyby tam přešli všichni... 65%

Dodatečné informace

Původní název:
Komici s.r.o. The Tour (více)
  • Česká republika Komici s.r.o. The Tour
Premiéra v ČR:
27. 10. 2016
Distributor:
Road Movies
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch