Ladíme 3

57%
Ladíme 3
Plakát traileru

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod.

Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (Cinemart)




sabule
14 227 bodů
3.5
A máme tady další zbytečné a stále se do kola opakující pokračování něčeho co už mělo možná po jedničce skončit.Stále se něco natahuje a jinak je to směsice z obou předchozích filmů,kde se jen zpívá a tancuje.Herci už jsou dost otravní a není zde nic nového a originálního.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Tak je to tady: Závěr trilogie Ladíme. Jednička kdysi před 5 lety byla koukající jednohubka ale asi byste vyjmenovali 852 jiných filmů se kterými byste strávili chvíli radši. U dvojky před 3 lety jako by chytil čerstvý vítr do plachet a všechno v ní fungovalo daleko více a zatím co jedničku jsem viděl jednou, dvojku asi čtyřikrát. Tak a je tu trojka která je lepší než jednička ale nepřekonává dvojku. V tom filmu samosebou zazní spoustu nádherně přezpívaných slavných songů a na jejich zpívání se ať už po choreografické nebo dekorativní stránce dá dívat. Ta hudební vystoupení prostě nenudí. V tom filmu solidně funguje i humor a to i taková šílenost jako to, že se z Robin Wilson stane John Wick/Rambo/Terminátor. Při tom filmu se opravdu solidně dá nasmát. Výborný tu je i John Lithgow který svojí roli podává velmi dobře a především dokáže v tom filmu hrát tak, že nevíte co od něj čekat. A samosebou tu skvěle funguje i důraz na přátelství celé skupiny a konec je tak emocionální jak by měl být. Od té série se snad záraky nečekají ale dá se to v pohodě užít a především to výborně uteče. Takže teď to jenom chce doufat, že se Ladíme 4 už nedočkáme (Ne snad kvůli tomu, že bych ten film nechtěl, ale spíše, že by to poničilo tu sladkou tečku).
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
kvalitativny zostup je evidentny a trojka je jednoznacne najslabsia, ale rebel wilson zachranuje co sa da...

Dodatečné informace

Původní název:
Pitch Perfect 3 (více)
  • USA Ladíme 3
  • USA Pitch Perfect 3
Premiéra v ČR:
21. 12. 2017
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
45 mil. USD
Tržby:
184,72 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Ladíme 3 je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Ladíme 3


Powered byJustWatch