Psí poslání

79%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Psy miluju a na tento snímek jsem se hodně těšil. Neodradil mne ani negativní HYPE,který byl kolem tohoto snímku vyvolán. Jenže po shlédnutí u mne zavládlo zklamání. Čekal jsem,že uvidím jeden příběh JEDNOHO psa,který prožije šťastný život se svým pánem. Jenže mi bylo naservírováno vícero příběhu,které spojuje jedno - SMRT psa. Trošku to tak na mne působilo jako zbytečné škemrání o divákovi emoce. Každopádně se jedná o pěkný snímek.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
8.5
První polovinu jsem doslova hlatal a příběh psa a Ethana mě doslova přikoval do křesla. Že bude mít příběh smutný konec, jsem tušil, ale že v polovině? Potom nastala slabá pasáž, až jsem měl chuť film vypnout v domnění, že pes prožije deset životů a film skončí. Naštěstí se vše na konci propojilo a dostalo smysl. Z velkou porci nadsázky film ukazuje, jak nás asi psi vidí.. rozhodně ale ukazuje psí poslání... Přidat člověku trošku radosti do života.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
10
Velmi zajímavý a citový příběh o hledání smyslu psího života vedle člověka. A protože je psí život kratší než ten lidský, vypomohl si autor reinkarnací. Vznikl tak vlastně povídkový film, kde se v každém příběhu jedna psí duše pokaždé ocitne v jiném psím těle, čímž se dostane k jiným a charakterově zcela odlišným lidem. Avšak přeci jen se v osudu stane zázrak. Nejen v tom psím, ale i v tom lidským. Děj je vyprávěn psíma očima za použití typického psího myšlení. Radost, zklamání, údiv i pochopení. O úplný art sice nejde, ale jako rodinný film asi bude pro malé diváky přeci jen krapet složitější. Pro milovníky psů je shlédnutí takřka povinnost.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
6
Film ,u ktorého som plakal a smial sa zároveň. Od režiséra ,ktorý režíroval remake na film Hachikó príbeh psa som nečakal ,že by dokázal natočiť niečo ešte viac dojemné ako práve Hachikó. No mýlil som sa! Psia Duša je film ,čo drámou dosahuje na film Hachikó ,no vďaka komédií ide ešte o poschodie vyššie. Dajte tomu týpkovi už konečne toho oskara ,lebo nás tu všetkých so svojími dojemnými filmami zruinuje :D! Geniálne dielo ,tak ako Hachikó. 90%
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Celkem dobrá alternativa k animovaným filmům pro rodinu s dětmi. V některých částech je to trochu nudné, postavy jsou tak trochu jednorozměrné a pořád tak nějak tušíte co se stane v příštích 5 minutách, ale jako celek to špatné není a pejskové a herci mi byli milejší, než další animované postavičky.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
8
Mám ráda psy, ale trailer Psího poslání mě nijak nezaujal. Nakonec jsem film zhlédla a musím uznat, že je film velmi zajímavě podaný, s roztomilým hlavním hrdinou, často patetický, takže ideální rodinná podívaná, po které budete nahlížet na svého psa (pokud nějakého máte) trochu jiným pohledem.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Tento film je tak strašně nádherný! Ukáplo mi u něho i několik maličkých slziček, nebo spíš hodně velkých slz. A všichni pejsci co se ve filmu objevili Bailey, Ellie, Timm a i Buddy (z kterého se stal druhý Bailey) byli prostě a jednoduše úžasní. Žádný pejsek tu není jen tak, proto si važme toho, kterého máme doma.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 212 bodů
7.5
Příjemný film.pekne zpracování,i dej pěkně šlape, i můj pes se u tohoto filmu moc bavil, jen umírání psů zrovna pro mě není prijemne, ale jinak fajn film, nejen pro milovníky psu
davsuch
davsuch
1 057 bodů
7
Musím říct, že mě tento film překvapil svou myšlenkou. Slušný příběh, služné herecké výkony a režie. Kdyby to nebylo tak zaměřené na city, tak to patří mezi nejzdařilejší filmy v poslední době.
  • myšlenka a pointa filmu
  • lehké vyprávění
  • až moc zaměřené na city diváka
Květka
Květka
711 bodů
8.5
Film/kniha skrývá opravdu nevšední příběh. O převtělování duší a lásce psů. Plánovala jsem si zpočátku přečíst knihu a až poté zhlédnout film, ale na film jsem se těšila tolik, že jsem se nejdřív podívala na něj. A neudělala jsem chybu. Je skvěle zpracovaný a určitě si ho zhlédnu ještě několiktrát.