Taxi 121

53%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Český Collateral. Má to atmosféru - skoro každá scéna z taxi. Kór když si pak přisedne pak Sitek.. Co filmu ale sráží nohy je všechno ostatní, tzn prostřihy na přítelkyni a boužel i ten zbytečný překombinovaný závěr. Jinak fakt dobrý.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
7.5
Na debut jde o velmi dobrý thriller s vynikajícím Filipem Tomsou v hlavní roli. První část, zabývající se životem taxikářů v Praze, je poněkud zdlouhavá a mírně nudící, ale posléze po tomto pomalejším rozjezdu se divák dočká skutečně pravého thrilleru se vším všudy. Je to dramatický příběh (bohužel s otevřeným koncem), který vybudí emoce na nejvyšší možnou míru. A vzhledem k tomu, že to celé není smyšlenka, to s člověkem otřese tím víc.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Na české poměry slušný thriller, chcete-li. Tomsa nijak nezáří, jako obvykle, ale role mu sedla. Sitek se svým démonickým hlasem táhne více méně celý film. Flashbacků bylo až moc a byly matoucí a zbytečné. Kombinace hudby a hlasů absolutně nevyvážená, chvílemi jsem pořádně nerozuměl, co říká. Škoda konce, který je opět WTF, ale budiž, buďme rádi aspoň za něco, co se dá, neřekl bych srovnávat se zahraničním zbožím, ale snaha se cení. Závěrem za mne spokojenost, je to spíše mezi 3 - 4 hvězdami.