Moonwalkers

63%
Moonwalkers

Vážně jste si jistí, že Apollo 11 přistálo na Měsíci? Oukej, ale pokud ve vás stále hlodá červíček pochybností, že to možná bylo všechno trošku jinak, pojďte se o tom přesvědčit na festival Future Gate!

Ve dnech před přistáním Apolla 11 si americká CIA nebyla jistá úspěchem akce. Rozhodla se proto vyslat svého nejlepšího zabijáka Kidmana za tehdejší režisérskou superstar Stanleym Kubrickem, aby přistání na Měsíci pro jistotu natočil fingovaně také ve studiu. Samozřejmě dostane i úkol, aby režiséra po odvedení úkolu nenápadně zneškodnil.

Jenže stane se, co čert nechtěl. Shodou náhod se Kidman v Anglii nesetká s režisérovým agentem, ale jeho povedeným bratrancem. Ten na nabídku peněz zadarmo kývne a jako světoznámého režiséra představí svého spolubydlícího. Peníze si oba „vykukové“ samozřejmě vezmou a myslí si, že tím je hotovo. To by jim ale nesměl stát v patách pekelně naštvaný zabiják, který je donutí snímek natočit ať se děje, co se děje. I za ním je totiž z CIA vysláno, když se provalí jeho chyba, likvidační komando a v ohrožení života se tedy nakonec ocitají úplně všichni. Včetně amerického závodu v dobývání vesmíru se Sovětským svazem!

Šílená přestřelka, rytmy šedesátek a dokonalé obsazení vám dávají najevo, že vás režijní debut Francouze Antoina Bardou-Jacqueta s Ronem Pearlmanem (HellBoy) a Rupert Grintem (série Harry Potter) bude pekelně bavit. A konečně se dozvíte pravdu! (Future Gate)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
Solidní úlet kde si hlavní roli zahrál Ron "Hellboy" Perlman a Rupert "Weasley" Grint. Pokud jste fanouškem konspiračních teorií a líbí se vám ta o přistání na Měsíci,tak právě vám by mohl být určený Moonwalkers. Právě zde banda vyhulenců musí natočit ono přistání,aby se opět ukázalo,že jsou Američani krok před konkurencí. Námět je sice originální,ale občas je to až příliš tripová záležitost u které se hlavně nesmí myslet.

Dodatečné informace

Původní název:
Moonwalkers (více)
  • Francie Moonwalkers
Premiéra v ČR:
17. 11. 2016
Země původu:
Francie
Čeština:
Moonwalkers je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch