Kidnap

59%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Halle Berry si podobnou roli střihla už v tísňové lince,takže si zde už počínala jako zkušená harcovnice. Od chvíle kdy dojde k únosu se snímek promění ve vysokorychlostní podívanou,která je plná adrenalinu,odhodlání a napětí. Jasně snímek je plný klišé,hlavní hrdinka se občas chová až příliš naivně a honička mohla být ukončená již po pár minutách. Finále je až příliš přepálené a ničím nepřekvapí. Přesto to díky dobré Berry je snímek velmi podařenou podívanou. Sám si jen těžko dovedu představit jak bych se zachoval v její situaci.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Béčkový thriller, který pobaví několika nelogičnostma, na druhou stranu se mu nedá upřít pár hutných scén. Navíc Halle Berry ty role odhodlaných žen v nesnázích docela sedí.
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
0
Nesnášim, když se postavy ve filmu chovaj debilně a celé se to přitom bere vážně. Něco takového mě dokáže jen vytočit a když jsem u filmu nasranej, tak se to promítne do hodnocení. Ta posraná matka měla tolik možností k zastavení automobilový honičky. Mohla ťuknou do zadku auta únosců a vykolejit ho. Mohla na stanici ukrást tý policajtce mobil, aby pak mohla být s policií v kontaktu. Mohla napálit do únosce s autem, když se po ní rozeběhl s nožem. Ta píča místo toho couvala. Co by tak ti únosci mohli jejímu dítěti udělat? Všechno to bylo jasné blafování, což nám pak film i sám potvrdil. Únosci potřebovali peníze, né dítě - tudíž nebyl jediný důvod k tomu mu ubližovat a to ta matka měla vydedukovat už na začátku filmu. Matka, se kterou máme sympatizovat, protože je to prostě matka a má ráda svého syna, protože je matka. Bylo mi jedno, co se stabe s matkou stejně, jako co se stane s jejím posraným synem. Když byla tak blbá, že se sama opakovaně stavěla do nevýhody (Nechala v domě únosců upilovanou brokovnici na lince, aby si jí mohli vzít. Nemohla tu brokovnici zahodit venku, nebo jí dát někam do šuplíku.), tak jsem spíš fandil únoscům. Čiré zrno podprůměrna.