Nic než pravda

63%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
avenis
avenis
8 145 bodů
7
Dobrá detektivka ze soudního prostředí, kdy sice začne být jasné, že "Sovy nejsou, co se zdají být", ale je to poutavé.
Reneé je po té své slavné plastice taková divná. Účes jí nesluší, oblečení má fádní, je extrémně hubená a prostě to není ona... Keenu zestárnul do seriózní krásy, jako právník je příjemně seriózní. Jim Belushi velmi přesvědčivý a jeho postava si o probodení přímo říká.
Další shlédnutí netřeba.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8
Tak já zrovna filmy ze soudní síně nemusím, ale tento extrémně zapeklitý případ mě doslova vtáhnul do děje. Rozhodně jsem ten konec nepředvídala! Keanu Reeves působí vždycky velice tajemně, vždyť jeho jméno znamená v havajštině chladný vánek nad horami. Renée Zellwegerová jako matka sedmnáctiletého Mikea, podezřelého z vraždy otce, rovněž nepůsobí v tomto filmu tak, jako v ostatních snímcích, v nichž kdy hrála. A že je průměr, když se na úplný závěr ukáže, že vrahem je sám obhájce Richard Ramsay?! Jedině asistentka Janelle (po otci Jihoafričanka Gugu Mbatha-Raw), která pozná, když někdo lže, ví, jak to ve skutečnosti bylo. Její pohled je dostatečně výmluvný, i když nepadne jediné slovo. Ne, tomuto filmu dávám jednoznačně 80%.
Pacman
Pacman
586 bodů
5
Film ze soudního prostředí. Rozhodně to není bůhví jaký zázrak, ale na dlouhé zimní večery OK. Obsazení je v celku jedno, protože děj je strohý a předvídatelný (až na konec který to nespasí). Není moc co dodat. Všechno prostě průměr.