Unicorn Store

54%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Jako režijní prvotina pro Brie Larson asi dobrý. Jako film jenž má nějaké tvůrčí ambice už to tak dobrý není. Unicorn Store trpí neduhy režijních prvotin, které snímku zbytečně podrážejí nohy. Film jenž evokuje potřebu uvolnit svou vnitřní představivost sám, žádnou představivost nemá a topí se v záplavě nudy.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
4
Vzhledem k tomu, že jsem dal teď Teroristce dvě hvězdičky, by mi bylo blbé dát tomuhle filmu o jednu míň, ale jde opravdu o tragický výkon, který naznačuje, že Brie Larson opravdu není nejdůmyslnější člověk (ne že by to nebylo trochu vidět z jejího veřejného vystupování, kde se dobré úmysly mísí s hodně velkým nerozmyslem - ale to sem nepatří). Tonálně naprosto nefunkční, herecky jalové (ten Oscar asi těch pár akademiků, co tohle uvidí, zamrzí), technicky v lepším případě unylé, v horším ukázkově špatné...
Tomas_313
Tomas_313
1 197 bodů
4
Přes celkovou plytkost lze hodinu a půl dlouhou, neplodnou snahu autorů zhlédnout vcelku pohodlně (hlavně díky povedenému castingu), nesmíte ovšem příliš přemýšlet. Pokud to totiž učiníte, vyjeví se vám bezobsažnost pečlivě kamuflovaná za mlhou barevných konfet. A budete uvrženi do tragického paradoxu nutkavé potřeby světu něco sdělit, aniž bychom věděli jak.