Meyerowitzovic historky (nový výběr)

68%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
V poslední době mám pocit,že každý snímek po kterém šáhnu má na svědomí Netflix. Není tomu jinak ani v tomto případě. The Meyerowitz Stories je pěkným konverzačním snímkem,který se zaměřuje na vztah otce se svými dětmi. Snímek je podle mne spíše drama s pár úsměvnými momenty. I přes obsazení Bena Stillera a Adama Sandlera prostě neočekávejte taškařici u které se budete popadat za břicho. Celé se to nese v takovém pozvolném tempu kde hraje prim výborný scénář s velmi dobrými dialogy. Dustin Hoffman je jako patriarcha rodiny vynikající a to samé platí i o jeho filmových dětech. Podle mne se jedná o jeden z nejvyspělejších snímků z produkce Netflix.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Epizodní struktura se moc hezky slévá do přesvědčivě znějící výpovědi dvou generací svérázné rodinky, ale nemohu se zbavit pocitu, že tenhle film je trochu vzpírající se protivník, kterému se v ringu může plnohodnotně postavit málokterý divák. Postavy jsou zkrátka divné a řeší věci, k nimž se jen těžko připodobňuje a které nelze (aspoň napoprvé) úplně chápat. Každopádně kvituji úžasné herce a zde již zmíněné tragikomické rozkročení, které fungovalo jednoduše skvěle. Určitě tomu ještě šanci dám.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8.5
Na plnou palbu to na můj vkus začalo být hlavně ke konci až moc chtěné. Jinak jsem si ale chrochtal blahem, ať už šlo o neustálé vrstvení dialogů, kdy spolu postavy sice mluví, ale každá o něčem jiném, případně u emocionálních výbuchů (Stillerův záchvat vzteku ve chvíli, kdy se otec snaží odjet autem, zlatý!). Noah Baumbach mi do téhle chvíle unikat, což je chyba, kterou hodlám v nejbližší době napravit. Už dlouho jsem neviděl tak dobrou "allenovku" (což platí i na Allena).