The Edge of Seventeen

73%
The Edge of Seventeen

Nadine (Hailee Steinfeldová) a Krista (Hayley Lu Richardsonová) jsou dvě nerozlučné nejlepší kamarádky, které se snaží protloukat střední školou společně... dokud Nadine nezjistí, že se jí Krista za zády tajně schází s jejím starším bratrem. Dívky si brzy uvědomí, jak tenká je hranice mezi nejlepšími kamarádkami a úhlavními nepřítelkyněmi. Herecké obsazení doplňují Kyra Sedgwicková, která hraje Nadineinu dobrosrdečnou, ale naprosto neschopnou matku, a Woody Harrelson, jenž exceluje v roli pana Brunera, Nadineina učitele Angličtiny a mentora, který se až podezřele dobře vyzná v dívčích neshodách.(Cinemax)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Hlavní hrdinka kecá a kecá, po čase se to nedá poslouchat. Do toho sem tam řekne něco vtipného Woody, ale jinak spíš nuda. Mrzí to hlavně kvůli Hailee, kterou mám ve filmech celkem rád a docela mě tady zaujala i ta mladší verze Adama Drivera. Poslední dobou ty coming age filmy za moc nestojí, už by to chtělo natrefit zase na pořádnou pecku.
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
4
Překvapivě velmi dobře zahrané, dialogově živé a trochu přes čáru, což se mi líbilo. Škoda jen že hlavní hrdinka je postupem času větší a větší kráva. Na začátku však pár vtípků světlo filmu přinese, takže to neni uplně to nejhorší. Tvůrci však výběrem této postavy jdou přímo proti sobě. Ona zkrátka ubírá na zábávnosti.
Toren
Toren
5 165 bodů
8
Tyhle témata mě nikdy neomrzí. Rozumně napsáno, příjemně natočeno a sympaticky odehráno. Krásná ukázka asociálního pošuka. Jo a Woody Harrelson je bůh.

Dodatečné informace

Původní název:
The Edge of Seventeen (více)
  • USA The Edge of Seventeen
  • USA Hořkých sedmnáct
Země původu:
USA
Rozpočet:
9 mil. USD
Tržby:
18,8 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
The Edge of Seventeen je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch