Santa je pořád úchyl

52%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Pokračování sešité hodně horkou jehlou. Nemyslím si,že zrovna tohle je film,který si zasloužil pokračování. Billy Bob Thornton zde hraje svou klasiku (čti nepříjemného ožralu)a já se teda moc nepobavil. Druhý díl mu k ruce přihodil nějaké nové postavy (jeho matka) ale na výsledku se to moc dobře nepodepsalo. Doufám,že tímto dílem tahle Santovská série končí.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Úplně to samé, relativně neurážejícím způsobem. To rozboření principu rodinné pospolitosti je sympatické, je to odvážnější než cokoliv v jedničce, škoda, že si to netrouflo být i tvrdší v tomhle ohledu a tenhle odvážný motiv, který je víc než nějaké fuckování, tak trochu vyšumí. (Je potřeba se nějak překlenout přes polopaticky střih, který likviduje dialogy - dlouho jsem neviděl v hollywoodské produkci tak špatné řemeslo.)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Přijít po 13 letech s pokračováním, které vlastně popírá to hlavní z jedničky, to nebyl nejlepší nápad. Zase vidíme Willyho jak chlastá, nadává a je "nucen vzít" práci Santy. A zase u toho nesmí chybět prostoduchý Thurman Merman, a Willovi dojde, jak je důležité mít rodinu a někoho blízkého...Chvilkama mi to prostě nepřišlo jako pokračování, ale jako nepovedený remake se stejnými herci.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Santa je pořád zábavný. Drsná komedie a skvělá role Thorntna.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
0
Tohle nemá se Santou 1 nic společnýho, akorát tam přidali 100x víc retardovaných anekdot, které stojí doslova úplně za hovno. Reálně jsem umíral touhou, až ta sračka skončí
  • Film u konce
byland
309 bodů
6
Film neurazí, pobaví. Oddychovka.
Unkuhulu
196 bodů
6
Fajn krimi komedie. Kdo by to byl řekl, že takřka oscarový Billy Bob Thornton zabředne i do tohoto žánru, určenému čistě k oddychu. Předpokádal jsem spíše jeho herecké pokračování v čistých dramatech s "oscarovými ambicemi".