Hráči se smrtí

55%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Flatliners jsou jen další zbytečný remake,který nenabízí vůbec nic nového,nebo zajímavého proč by jste mu měli dát přednost před originálem. Obsazení mi nebylo moc sympatické a režie od Niels Arden Opleva byla místy velmi nejistá. Pokaždé,když už nevěděl kudy kam tak vsadil na laciné lekačky,které byly už dopředu jasné. Občas se podařilo vyprodukovat slušně napínavé scény,ale takových bylo vážně jen minimum. Po skončení snímku bych jen těžko hledal jednu věc,proč tento remake doporučit.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Tento snímek má jasné prvky "b" filmu, ale v děsivých scénách je naopak velmi slušný. Co se týče hororové stránky, vše ok. Co se týče příběhu, je ke konci dost odfláknutý a závěr moc rychlý, chtělo si to na konci trošku více pohrát s "démony" a dát jim více prostoru. Na snímek jsem se díval v noci a sám musím přiznat, že jsem se chvílemi bál a to je to co od hororu divák čeká. Celkový dojem bohužel jen 60%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
7
Remake snímku z roku 1990 a nic zásadního se neděje. Celý příběh je jen odvyprávěn v modernější době a přirozeně s jinými herci a to je asi tak všechno. Stejně jako u originálu se jedná o thriller s mysteriozními prvky, kde je atmosféra budována volně s postupným vývojem děje. Ani zde se příběh nevyhnul jistý nelogičností a vědeckých absurdit. Těžko tedy říci, jestli je skutečně zodpovězena otázka o existenci posmrtného života. Tímto tedy rozhodně ne. To však neznamená, že je snímek nekoukatelný. Naopak. Jen je jako remake zbytečný.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Vlastně lepší než jsem čekal.Hlavně herecky je to dost nabušené, ten lehce horrorový nádech tomu taky sedl, jen škoda nevyužitého Sutherlanda (když už tam byl). Závěr jsem čekal, po tom všem, kapku depresivnější.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Jako cílová skupina filmu a fanoušek originálu jsem čekal, co se z toho vyvine, protože režiséra Opleva uznávám a v hereckém obsazení jsou minimálně tři slušní hráči, kteří to rozhodně nekazí. Premisa je sice stejná, ale atmosféra je hodně jiná a dokonce bych řekl, že Oplev snad Schumacherův film ani neviděl. Na horror je to málo strašidelné, na moralitu, kterou je film především málo srozumitelné. Výprava dobrá, ale scénář to tedy chtělo vypilovat.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Originál Hráčů se smrtí jsem.... neviděl, takže nemůžu být neobjektivní a zaujatý. A dostal jsem film který není špatný ale zase by se o něm nedalo říct, že by šlo o nějaký masterpiece. Ten film se snaží být chytrý a hrát si na něco víc ale jde pořád o béčko. Lekačky jsou trapné a otravné, film je občas přehnaně směšný i v pasážích kde by být neměl a navíc se v tom nic zajímavého nestane. Pozitivní je chemie hlavních hrdinů a jejich představitelů, zpracování světa po smrti a.... to je vážně všechno. V podstatě to snadno uteče, koukat se na to dá... ale nic převratného to není. Horrový žánr jde zase jednou po hlavě do prd...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Špatná předělávka tak perfektního filmu. Scény nasekané jako by chtěli narvat to nejlepší do krátké stopáže. Rychlý rozjezd nebyl na místě.
  • Tempo
  • Až moc rychlý rozjezd
avenis
avenis
8 145 bodů
8
Stejný autor námětu, 27 let od prvního zpracování. Jiné vybavení, jiná jména, jiné pojetí. Stejné téma. Co se děje při umírání? Vina a výčitky svědomí. Někdy je remake docela dobrý a toto je ten případ. Elliot Page mě zaujala už ve filmu Juno a i zde se mi její výkon líbí. Mexičan Diego Luna je nepřehlédnutelný v kterémkoliv filmu a role doktora mu sedí. Za mě dobrý. (24.4.2021)
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
1
"Dobrá, pane, musím provést vyšetření varlat. Zavřete oči a předstírejte, že jsem holka." - "Co? Nechte mě sakra být!" Co se stane, když umřeme? Je něco potom? O tom vlastně je tento film, o podívání se na druhou stranu. Ano, další remake kdysi úspěšného filmu. Schumacherova verze není veledílo, ale má nějakou atmosféru. Nová verze ji nemá a nepřinesla nic nového. Potěšila mne přítomnost Kiefera Sutherlanda, který hrál v původním filmu. Jinak asi nic, neboť sem věděl dopředu, co a jak bude. No, a pár lekaček, které jsou v každém hororu to nezachrání. - 10%.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
5.5
Klasický REMAKE, který dává jen lepší efektovou stránku. Samotný nápad je zajímavý, ale je vlastně náhody, že všichni, kteří to podstoupili si za něco dávali vinu. Když to budu brát z hororové stránky, tak už se jedná o trochu lepší požitek. Některé věci byly naprosto předvídatelné, ale jiné byly kvalitně udělané a člověku to nabudilo tu atmosféru.