Imperium

62%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Harry Potter dělá seč může,aby se zbavil tohohle cejchu (stejně mu ho už nikdo nikdy neodpáře). V tomto snímku ztvárnil mladého agenta FBI,který se musí infiltrovat mezi tamní neonacisty. Snímek šlape jako hodinky,ale v závěru jakoby mu docházeli baterky. Radcliffe svou roli lebkouna zvládá s naprostým přehledem a dokazuje,že mu jde víc než jen mávat čarovnou hůlkou.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Jako bych viděl nějaký slabší pilot "něco jako Jump Street" seriálu. Infiltrace mezi drsné vyholené hlavy v podání metr a půl vysokého Radcliffa působí dost nevěrohodně (i přes fakt že je tohle všechno podle skutečnosti) a celkově to postrádá až na pár momentů nějakou silnější scénu.
squirrelpool
squirrelpool
7 012 bodů
5
Dost nuda. Myslel jsem si, že půjde o infiltraci nějakého nebezpečného gangu a ona to přitom byla parta přiblblíků. Jako chystali se na nějakou hnusárnu, ale přitom vypadali jako když skoro nevědí co dělají. A podle toho jak se k nim Nate dostal se divím, že takové skupiny ještě existují když mezi sebe vezmou každého kdo má holou hlavu a řekne "čau chlapi". Vždyť tlačil na pilu takovým stylem, že byl podezřelý jak podomní prodejce. A pro vhled do téhle (jestli se těm pošukům dá tak říkat) subkultury je to o ničem. Skinheadi jsou skinheadi, ne protože by k tomu měli nějaký vnější důvod, ale jsou to klišé jako jejich traumata a blablabla. Ani žádnou jejich symboliku nerozeberou. Navíc do toho zamíchali ještě kluky ze 3 K, takže v tom mám už úplný bordel. Tak nevím jestli je to stejný tým nebo jak to mezi holohlavcema a zakuklencema je. Co se infiltrace týče tak je daleko lepší Skrytá identita. A pokud jde o neonacismus tak Kult hákového kříže.