Emoji ve filmu

43%
Emoji ve filmu

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním.“ Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)




Recenze: Emoji ve filmu

Kinobox.cz
30%

Co mi vadí, to je především naprostá lenost scenáristů, kteří se se nezmohli na víc, než na občasný fórek nebo dvojsmysl - přičemž se celý film odehrává ve světě, kde by těch fórků a dvojsmyslů mohlo být několik za vteřinu!


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
2
Animované filmy mám vesměs rád,ale TOHLE - to je opravdový paskvil a jeden z nejzbytečnějších filmů letošního roku. Tenhle film považuji za ukázku naší zvrácené doby, kde by člověk nemohl existovat bez svého telefonu. Animace není nejhorší,ale po celý film nenabízí nic originálního. Celý film jen ve velkém recykluje své starší sourozence a ani jednou se mu nepodařilo mne rozesmát. U takového filmu se chci bavit a né zívat nudou.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
4
Nebudu hrát pohoršení, není k tomu důvod - námět je to ve skutečnosti velmi dobrý a mohlo z něj být hodně vytěženo. Minimálně tolik co z LEGo příběhu a V hlavě, které to jakoby kombinuje. Bohužel to není ani tak zábavné jako LEGO ani tak jímavé jako Pixar. Přesto je to další animovaná postmoderní dystopie (zajímavý trend) s několika zajímavými momenty, která si rozhodně nezaslouží být nejhůř přijatým filmem roku. Je to spíš nevýrazné než špatné. 50 %
bayern
13 716 bodů
4
Tohle že má být super animák pro širokou veřejnost.Je to totální kravina a je vidět,že kromě různých pokračování ,klasických a povedenějších snímků docházejí filmařům nápady a sáhnou prostě po tom co se zrovna nosí.Tak se také dočkáváme těchto zbytečných dětských "radovánek".


Dodatečné informace

Původní název:
The Emoji Movie (více)
  • USA Emoji ve filmu
  • USA The Emoji Movie
  • USA Emojimovie: Express Yourself
Premiéra v ČR:
10. 8. 2017
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
216,91 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Emoji ve filmu je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch