Emoji ve filmu

43%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Animované filmy mám vesměs rád,ale TOHLE - to je opravdový paskvil a jeden z nejzbytečnějších filmů letošního roku. Tenhle film považuji za ukázku naší zvrácené doby, kde by člověk nemohl existovat bez svého telefonu. Animace není nejhorší,ale po celý film nenabízí nic originálního. Celý film jen ve velkém recykluje své starší sourozence a ani jednou se mu nepodařilo mne rozesmát. U takového filmu se chci bavit a né zívat nudou.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
4
Nebudu hrát pohoršení, není k tomu důvod - námět je to ve skutečnosti velmi dobrý a mohlo z něj být hodně vytěženo. Minimálně tolik co z LEGo příběhu a V hlavě, které to jakoby kombinuje. Bohužel to není ani tak zábavné jako LEGO ani tak jímavé jako Pixar. Přesto je to další animovaná postmoderní dystopie (zajímavý trend) s několika zajímavými momenty, která si rozhodně nezaslouží být nejhůř přijatým filmem roku. Je to spíš nevýrazné než špatné. 50 %
bayern
13 716 bodů
4
Tohle že má být super animák pro širokou veřejnost.Je to totální kravina a je vidět,že kromě různých pokračování ,klasických a povedenějších snímků docházejí filmařům nápady a sáhnou prostě po tom co se zrovna nosí.Tak se také dočkáváme těchto zbytečných dětských "radovánek".
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
strasna nuda...
Toren
Toren
5 165 bodů
4
4/10. Nejhorší film roku 2017? Ale prd. Takový průjem to není. Animace průměrná, příběh neexistující, avšak největší problémem je fakt, že tvůrci absolutně netuší, kam s tímle výtvorem míří. Děti ty fóry moc nepoberou a rodiče se budou pravděpodobně nudit... ale pár slušných gagů to mělo, to zase jo.
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Dlouho jsem odolával a mohl jsem odolávat ještě déle. Tohle prostě bylo špatný.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
1.5
Já úplně animáče nemusím, a proto kombinuji své názory s názory mého 9 letého bratra a tomu se to také nelíbilo. Samozdřejmě, že říkal, že to není zase tak špatné, ale řekl mi, že se mnohem radši koukne na jakýkoliv jiný animák, takže z toho už něco vyplývá...
leafroller
leafroller
3 023 bodů
7
Film spíše pro menší diváky využívá masivního zamoření populace mobilními aplikacemi. Pro mě bylo jeho sledování spíše zajímavost a zamyšlení nad vývojem jazyka a komunikace vůbec. Pro lidi, kteří mají 20 sad smajlíků, hrají Candy a sviští na Twitteru, byl zážitek jistě hutnější. Neříkám, že jsem se nudil, ale podruhé to asi nedám.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8.5
Hodně lidí tento animák odsuzuje, ale mě se líbí. :)