Devátý život Louise Draxe

61%
Devátý život Louise Draxe

Devítiletý Louis Drax jako zázrakem přežije téměř smrtelný pád. Psycholog Allan Pascal se snaží odkrýt podivné okolnosti chlapcovy nehody. Zároveň čelí zvláštním, temným náhodám, které sužují jeho život. Čím dál víc je vtahován do spleti záhad na hranici reality a fantazie… (Bioscop)




Recenze: Devátý život Louise Draxe

Kinobox.cz
70%

Natočil pravděpodobně svůj zatím nejambiciózněnější film ("pravděpodobně", protože jsem ještě neviděl Horns) a nikdy by mě nenapadlo, že tohle režíroval on. Tipoval bych možná Burtona, Finchera, Terryho Gilliama, nebo všechny tři dohromady, v nějaké divné zhulenecké kolaboraci. A to můžete brát jako docela slušnou pochvalu.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3.5
S Alexandrem Aja to mám jako na houpačce. Jeden jeho snímek bych vychválil do nebes ,abych vzápětí další celý zplul. Právě tohle je příběh Louise Draxe,který mi svou formou sdělení vůbec nesedl. Celý film je nemastný - neslaný a už po pár minutách je zcela jasné jakým směrem bude děj směřovat a jak to celé skončí.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Pěkné psychologické drama, které má jistě své mouchy i zbytečné scény, které film pokazily, nicméně jako celek to fungovalo skvěle a musím vyzdvihnout výkon představitele malého Luise. Trošku předvídatelný konec, který navíc scénárista poodhalil příliš brzy. Dobré 70%.
avenis
avenis
8 056 bodů
9
Ach můj bože... velice silný příběh o zraněných duších. Napínavé, zajímavé, podbarvené podmanivou hudbou... Film, ke kterému se ráda vrátím. (3.6.2020)

Dodatečné informace

Původní název:
The 9th Life of Louis Drax (více)
  • Velká Británie Devátý život Louise Draxe
  • Velká Británie The 9th Life of Louis Drax
Premiéra v ČR:
20. 10. 2016
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Velká Británie, USA, Kanada
Čeština:
Devátý život Louise Draxe je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch