Špióni odvedle

59%
Špióni odvedle

Pár žijící na předměstí vede naprosto obyčejný život do chvíle, než se do sousedství nastěhuje pár tajných agentů.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
7
Sousedy máme různé a tak byli často motivem na nejrůznější vážné i nevážně scénáře na pomezí hororového žánru přes akční až po komedie. Snímek 'Špióni odvedle ' jakoby, právě svým námětem, navazoval na nepříliš povedenou komedii 'Můj soused zabiják' (2000). Je však daleko živější, zábavnější a přímočařejší ve svém aspektů daných situací. Námětem se tedy zařazuje mezi obdobné počiny, ve kterých se obyčejný človíček, vlivem aktivity sousedů, náhodně dostane do špionážní či policejní akce. A právě proto, že je dnes už takový námět značně provařený, i pro tento snímek platí, že je ve svém dějovém vývoji naprosto předvídatelný. Zkrátka a dobře, vyznívá z toho pocit, jakoby už tohle někde k vidění bylo. To však neznamená, že není nijak zábavný. Ba naopak. Je potřeba se tomu podat a nechat se volně vést celou atmosférou. Jako odpočinkový film na víkendový večer plně postačí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Mottolova slabší chvilka. Scénka holek v kabince nebo třeba hadí restaurace docela ok, ale jinak je ten humor po celou dobu takový nějaký křečovitý.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Skrz naskrz průměrná komedie, která je klasickým hollywoodským únikovým a bezmyšlenkovým filmem. Celé to budí dojmem, že to někdo spíchnul před 10 - 15 lety, kdy se podobné filmy točily. V zásadě se to vidět dá, a to jenom díky solidní hlavní čtveřici, která se snaží navzdory scénáři seč může a režisérovi Mottolovi, který by si zasloužil lepší scénář.

Dodatečné informace

Původní název:
Keeping Up with the Joneses (více)
  • USA Špióni odvedle
  • USA Keeping Up with the Joneses
Premiéra v ČR:
10. 12. 2017
Země původu:
USA
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
29,92 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Špióni odvedle je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch