Stranger Things

90%
Stranger Things
Seriál Stranger Things se odehrává ve fiktivním americkém městečku Hawkins v 80. letech minulého století. V jeho centru stojí skupina náctiletých hrdinů, kteří jsou stejně jako jejich vrstevníci a rodiče konfrontováni s nestvůrami, které do ospalého maloměsta pronikají z děsivé paralelní dimenze (Upside Down). Za seriálem o pěti řadách stojí tvůrčí duo bratří Matta a Rosse Dufferových, kterým se podařilo stvořit globální hit kombinací různých žánrových prvků (krimi, horor, sci-fi, dětské dobrodružství) a nostalgie po americké popkultuře 80. let.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
9
Seriály sleduji snad ještě více než filmy a proto jsem si nemohl nechat Stranger Things ujít. Tak výborný seriál tu dlouho nebyl. Výtečný příběh táhnoucí se po celou sérii,geniální herci a navíc úžasné zachycení atmosféry. Netflix boduje na všech frontách a my mu můžeme být vděční za to že je.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Dost dobré. Dramata, ve kterých hrají prim prcci sice moc nemusím, ale tohle je fakt povedená mysteriozní minisérie. Vizuálně vypiplaná na jedničku a herecky si to nejen mlaďoši taky dost dávají. Snad tohle povinně sjedou Spielberg s Abramsem než vypustí do světa další Super8. s01 4/5
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8.5
Málo který seriál mě takto chytne a to nejsem nějak velký vyhledávač hororů. Atmosféra přímo geniální, scénář do detailu propracovaný a herci vybraní a herecky zvládnutí na jedničku (hlavně děti, ti by za to měli dostat cenu). Délka sice zní hrozivě, ale epizod je málo a každá má rychlý spád, takže se rozhodně nebudete nudit.


Dodatečné informace

Původní název:
Stranger Things (více)
  • USA Stranger Things
Premiéra v ČR:
15. 7. 2016
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA

Podobné


Powered byJustWatch