Žraločí tornádo 4

37%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Žralokonádo opět útočí a vlastně i atomonádo a vlastně všechny náda na které si vzpomenete. Tak jako u všech předchozích dílu i zde musíte zapomenout na nějakou logiku a nechat se unášet se žraloky,protože by vám z toho jinak explodovala hlava. Už se těším na další díl.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
3.5
A máme tu ropné tornádo, které vzplálo a vzniklo z něj ohnivé tornádo, když proletělo kolem elektrárny, stalo se z něj žraločí ropné ohnivé elektrické tornádo, později dokonce nukleární :D Ale jo, Sharknado se nikdy netvářilo, že je myšleno vážně a tak je to i třeba brát. Další nereálné situace podpořené hláškami a hvězdami devadesátých let. Šílená kravina, i když se to snažím brát s nadsázkou..
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Zo všetkých dielov to bola najväčšia vtákovina. Mama terminátor? WAT? :D Ale aj tak je to super pokračovanie a teším sa ,čo prinesie päťka. Potom ,čo som zhliadol túto sériu si myslím , že ma už nič neprekvapí :) 5*
Matli
Matli
8 300 bodů
2
Nejradši bych dal za pět, ale musím se držet. Grafickou stránku filmu vůbec neřeším, ale ty nápady, ten scénář a ty dialogy, to je jedna perla za druhou. Ty lidi co to tvořej musejí být fakt zhulený. A obchod s motorovýma pilama uprostřed lesa? Jako fakt? a to bych mohl pokračovat. No prostě výbornej film. Dokoukat to do konce, to chce pořádnou odvahu. 10%
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 398 bodů
10
Nejlepší film všech dob. Ale další díl už prosím ne.
Toren
Toren
5 165 bodů
4
Karibský rozjezd parádní, pak to bohužel krapet sláblo, ale pořád skvělá zábava pro opilé stádo diváků. Jen ty mecha nebyly tak vtipný, jak bych očekával!
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
8
Takže už né Sharknado ale Lávonádo,Pískonádo,Kamenonádo,Nukleonádo.....dost možná nejlepší díl
Marchikt
Marchikt
1 585 bodů
2
Pomalu, ale jistě to začíná ztrácet kouzlo. 4 epizoda tohoto skvostu ještě ujde, však na předchozí tři díly se nechytá. Víc akce, víc žraloků a víc bizarnosti. Po pár pivech stále slušná „komedie“.