Vzkaz v láhvi

77%
Vzkaz v láhvi

Po osmi letech strávených v Severním moři doputuje tajemný vzkaz v láhvi až na stůl kriminálního Oddělení Q, které se specializuje na staré nevyřešené případy. Detektiv Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) a jeho asistent Assad (Fares Fares) jsou vtaženi do temného případu vraždícího psychopata, sektářské víry a unesených dvojic sourozenců, jejichž zmizení nikdo nehlásil. Jen co detektivové začnou záhadu rozplétat, věci se dají do pohybu v ďábelském tempu. Třetí díl krimisérie podle bestsellerů Jussiho Adler-Olsena navazuje na to nejlepší z tradice severských detektivek a díky režii Hanse Pettera Molanda tentokrát dojde i na černý humor. (Aerofilms)




Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Dvojice detektivů, se kterými jsem se seznámil nedávno ve filmu Zabijáci opět řeší případ a je to snímek naprosto stejného ražení.. zde se jedná o citlivější téma a tak mě to bavilo o trošku více. Opět seversky chladné a a opět jsem postrádal větší zapálení herců. Celkově - slušný detektivní thriller.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Vzkaz v láhvi je evropský psychologický thriller, který je profesionálně zručně natočen, herecky se mu nedá nic co vytknout a velmi přesně zobrazuje psychické stavy hlavních postav včetně několik brilantních scén, jež vizuálně diváka přivádí do stavu bipolární poruchy hlavního psychopata. Je to zkrátka důkaz, že evropské koprodukce v tomto směru hravě předčí současnou hollywoodskou žánrovou nabídku. Film v žádném případě není určen divákům do 18 let bez ohledu na to, zda se věková doporučení ještě někam píší. Dospělí už si holt sami rozhodnou zda mají na to, aby se zvládli podívat na prozkoumávání vnitřností krejčovskými nůžkami
avenis
avenis
7 963 bodů
7.5
Už mám jistotu. Ten polda je cvok. Ale zfilmované knižní příběhy jsou to moc dobré. Násilné a krvavé sice, ale napínavé a zajímavé. Tak trochu jako zlý sen, řekla bych. Tím bych omluvila jisté nelogičnosti, jako oživení utonulého po více jak 4 minutách bez kyslíku, oživení bez přístrojů a bez trvalých následků... nebo to, že Assad stojí po kolena ve vodě, ale vzápětí jeho útočník Johannes po něm pátrá ponořen po prsa. :) Tak o čem bude čtverka? (23.9.2021)

Dodatečné informace

Původní název:
Flaskepost fra P (více)
  • Dánsko Vzkaz v láhvi
  • Dánsko Flaskepost fra P
Premiéra v ČR:
2. 6. 2016
Distributor:
Aerofilms
Země původu:
Dánsko, Německo, Norsko, Švédsko
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
5,21 mil. USD
Tržby:
5,9 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Vzkaz v láhvi je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Vzkaz v láhvi


Podobné


Powered byJustWatch