Husí kůže 2: Ukradený Halloween

55%
Husí kůže 2: Ukradený Halloween

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
V podstatě to samé jako první díl jen bez Blacka a bez pořádného rozpočtu. Opět tedy dostaneme bandu dětí bojujících proti obrovskému množství všemožným digitálním monstrům. Jsem pro,aby se točily dětské horory,ale rozhodně kvalitněji a originálněji než v tomto případě. Klišé střídá klišé a všichni se chovají tak šablonovitě,že mne to vlastně vůbec ani nebavilo sledovat. Bylo zcela jasné co se stane každou scénu z čehož pak pramenila nulová atmosféra a absence napětí. Black si zde sice dohromady zahrál jen pár minut,ale pokaždé když se objevil tak film ožil. Bez něj to nebylo tak nějak ono. Už první díl nebyl žádná hitparáda,ale tohle pokračování je ještě o dva stupně horší. Závěr mě akorát tak naštval a pokud to mělo být otevření vrátek pro trojku,tak to potěš koště. Sledovat potřetí to samé už se mi vážně vůbec nechce.
ondy9
ondy9
1 446 bodů
5
Hnusí se mi kůže 2: Rituál pošahané loutky Příběh [5,5/10] Já se dnes konečně dostal k druhému dílu. A docela zklamání, Jack Black je tam doslova jen na posledních 10 minut filmu. První díl miluju, je to jeden z mých nejoblíbenějších hororů a komedií vůbec a tento druhý díl má sice zajímavý nápad příběhu, ale to je všechno, film se snaží být o dost více komedií, vtipy sice skvělé, ale do tohohle světa se 100% stupidní humor úplně nehodí, jde vidět, že tento film byl cílený na malé děti, kteří se u filmu zasmějí, ale příběh je ještě nezajímá, ale pro nás dospělé a starší je toto neporovnatelné. Jedná se o hororovou komedii (ale mám spíš pocit, že o parodii), napůl horor a napůl komedie, takže se ptám, kde je ten horor 🕵️? Nevyužitý potenciál, jinak ušlo. První díl jen tak něco nepřekoná, maximálně hezký závěr posledním filmem, ale máme tu zatím jen dva filmy a příběhů z Husí kůže je mnoho, doufám, že třetí díl bude příběhově více na úrovni 👻 55% (recenze z 21.05.2022)
Veronika Rada
Veronika Rada
906 bodů
7
Platí to samé co u jedničky.

Dodatečné informace

Původní název:
Goosebumps 2 (více)
  • USA Husí kůže 2: Ukradený Halloween
  • USA Goosebumps 2
  • USA Husí kůže 2
Premiéra v ČR:
17. 1. 2019
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
93,32 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Husí kůže 2: Ukradený Halloween je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Husí kůže 2: Ukradený Halloween


Powered byJustWatch