Kosmo

71%
Kosmo
Nový sitcom od tvůrců Comebacku, který zavede diváky do vesmíru! Kosmo je pětidílná satirická komedie, která s nemilosrdnou nadsázkou popisuje příběh fiktivního českého letu na Měsíc: od chvíle, kdy se ukáže, že tento zapomenutý a vytunelovaný státní projekt je kvůli hrozící likvidační pokutě z EU bezpodmínečně nutno dotáhnout do konce. (Letní filmová škola)




Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Slušná satira, nejen politická, ale tak trochu i na náš národ. Spousta trefných scén, absurdní humor i slušná sestava. Nejvíc mě bavili David Novotný a Martin Myšička. Odvážný kousek od ČT, která se nebála udělat si legraci i sama ze sebe, což se cení. 70%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Mělká satira bez hrany, která se nedotýká prakticky vůbec ničeho a jen ždíme všechna ta klišé, kterým se o sobě tak rádi smějeme. Občas vykoukne povedenější bezkontextový vtípek, tak jeden dva za epizodu, ale nebaví mě na ně čekat. Všechen ten hajp je mi upřímně záhadou. Naštěstí jsem to viděl na první projekci ve Varech, kdybych byl dopředu natěšený vším tím pozitivním šumem, bylo by to pro mě asi o kus horší.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Po dvou dílech čiré nadšení, od třetího pak spíš pomalé střízlivění. Ve výsledku ale pořád hodně dobré. A hlavně originální a ryze české. Kdyby si to udrželo kvalitu prvních dvou dílů a upustilo vysloveně trapnou postavu miss slepice, byla by to pecka.

Dodatečné informace

Původní název:
Kosmo (více)
  • Česká republika Kosmo
  • Česká republika Cosmic
Premiéra v ČR:
20. 11. 2016
Distributor:
Česká televize
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup