Keanu - Kočičí gangsterka

56%
Keanu - Kočičí gangsterka
Plakát traileru

Keegan-Michael Key a Jordan Peele alias mimořádně populární komediální dvojka se představí v rolích bratranců Clarence a Rella, kteří sice žijí ve městě, ale nemají ponětí, jak to v něm chodí. Když se Rellovo milované koťátko Keanu stane obětí únosu, začne se tahle beznadějná dvojice - ve snaze proniknout do pouličního gangu a získat milovaného mazlíčka zpět - vydávat za nemilosrdné zabijáky. Neuvěřitelně roztomilé koťátko se ovšem stane natolik oblíbeným, že boj o jeho přízeň přeroste ve válku gangů, takže naši dva bezděční hrdinové musí vzít zákon do svých rukou. (Magic Box)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Od spojení komediálního dua Jordan Peele a Keegan Michael Key jsem očekával salvy vtipu a humorných scén. Keanu však spíše po celou dobu vsází na trapnost a absurdní situace. Můj osobní názor je,že jim to přece jen více klape,když jsou od sebe a dělají své vlastní projekty.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Po Get Out mě začal Peele docela zajímat, jeho Keanu je ale jen neškodná blbinka s pár nájezdama do kultovna (které ale nakonec dojedou do ztracena). Asi nejdéle mi zůstane v paměti kočičí filmový kalendář anebo banda gangsterů broukající si George Michaela.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Na kočičí gangsterku tam vlastně není žádný kočičí gangster. Jen dva černoši co se snažej o typicky černošský americký fórky. Každopádně ty dva mexikáni (nebo co to bylo), těm dávám hvězdičku navíc, zasloužili by si více prostoru. Jednou vidět a zapomenout. 46%

Dodatečné informace

Původní název:
Keanu (více)
  • USA Keanu - Kočičí gangsterka
  • USA Keanu
Premiéra v ČR:
1. 10. 2016
Země původu:
USA
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
20,61 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Keanu - Kočičí gangsterka je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch